Onboard videa
Re: Onboard videa
Minule som skúsil jednému povedať, aby dával tie smerovky normálne a nie ako debil až keď točí volantom, lebo tie smerovky majú slúžiť ako informácia pre ostatných o tom čo sa chystá urobiť. A on: „A kto si ty?! Dal som ju? Dal!” Takže ukážkový debil, ktorý nie je schopný pochopiť jednoduchú vec. A nakoniec ešte zabil: „Jazdi po normálnych cestách!” a to som už nepochopil vôbec čo tým myslel.
- Truck Daškam
- Letec
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Někomu se tenhle edit líbí, ale uvědomuju si, že jiný zase víc ocení jen čistě záběry. Takových dashcammerů je však většina a já se od nich snažím právě odlišit tím editem.
Nicméně pro ty, kteří mají rádi trochu víc akce, jsem vytvořil druhý kanál: https://www.stream.cz/odchyceno-na-dashcam
https://www.youtube.com/@odchyceno_dashcam
Tak jako tak - děkuju za názor.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
A to jako proč?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Hodně tě žere, že na tvoje videa kliká násobně míň lidí, že?
Co keby si si tie videa postoval do vlastnej temy? Tu by nebol bordel, nikoho by to nedrazdilo a ty si mozes dalej postovat kolko chces...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Krtečku, když já točil svá první videa, tys byl někde v levém varleti.brnenska.odchytova píše: ↑čtv 21 zář 04:42Hodně tě žere, že na tvoje videa kliká násobně míň lidí, že?
Opravdu mám v životě jiné priority, než sledovat počet kliků na má videa. Ale třeba jednou také dospěješ.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Já jenom zkoušel, jak moc dobře mě máš zablokovanýho, asi moc dobře neřidičBOB píše: ↑čtv 21 zář 14:37Krtečku, když já točil svá první videa, tys byl někde v levém varleti.brnenska.odchytova píše: ↑čtv 21 zář 04:42Hodně tě žere, že na tvoje videa kliká násobně míň lidí, že?
Opravdu mám v životě jiné priority, než sledovat počet kliků na má videa. Ale třeba jednou také dospěješ.
Chápu, takže seš dinosaurus, kterej ví houno, ale stejně má jasno kolik mi je
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Krtečku, jelikož jsem jeden z adminů a vede se zde diskuze o tvém bloku, tak ano, v této souvislosti čtu i tvůj názor, jelikož jsem demokrat.
Ale klasika - za doborotu... Měl jsem tě bloknout rovnou a byl by klid. Mea culpa.
No, pokud se ve tvém věku pletu a nejsi usoplené děcko, tak je to snad ještě horší zjištění.
A teď tě už dál číst nebudu - naopak, plevelení tohoto vlákna tvými kecy mimo téma "on board", budu mazat.
Ale klasika - za doborotu... Měl jsem tě bloknout rovnou a byl by klid. Mea culpa.
No, pokud se ve tvém věku pletu a nejsi usoplené děcko, tak je to snad ještě horší zjištění.
A teď tě už dál číst nebudu - naopak, plevelení tohoto vlákna tvými kecy mimo téma "on board", budu mazat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time