Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jj, to je klasika. Výjezd z garáže, z parkoviště, ze dvora a všichni jedou, jak kdyby se nechumelilo...
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
těm, kteřím to dojde, alespoň pak bliknou čtyřkou...tomudle to evidentně buď nedošlo nebo to byl takový debil, že neměl ani tu snahu se omluvit.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
kdyby se to stalo mě taky se neomluvím. aneb startrek na blikače netřeba reagovat. buď mi to dojde samotnému a omluvím se nebo by mě něměl nutit.řidičBOB píše:těm, kteřím to dojde, alespoň pak bliknou čtyřkou...tomudle to evidentně buď nedošlo nebo to byl takový debil, že neměl ani tu snahu se omluvit.
jako na dálnici často jsem řešil dilema školit neškolit pořádně ztrestat nebo třevba blikat - myslím že nejvíc tento druh lidí nasere když je ignoruješ (jako ten vůl v dodávce) chvílema jsem si říkal že to o něj fakt opřu abych věděl jak to v reálu probíhá. (zkoušeno v max 60km/h a to se nedá srovnávat)-
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já na něj ale neblikal, jenom troubil
A omluvit se, je otázka slušnosti - ničeho jiného. Každý děláme chyby. A hňup se pozná podle toho, že i po upozornění toho druhého, kterého svým jednáním omezil/ohrozil dělá, že se ho to vůbec netýká. Ať už je to hňup proto, že neví, že uděla něco špatně a nebo proto, že dělá blbýho.
A omluvit se, je otázka slušnosti - ničeho jiného. Každý děláme chyby. A hňup se pozná podle toho, že i po upozornění toho druhého, kterého svým jednáním omezil/ohrozil dělá, že se ho to vůbec netýká. Ať už je to hňup proto, že neví, že uděla něco špatně a nebo proto, že dělá blbýho.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time