Nejhezčí zvuk motoru
Re: Nejhezčí zvuk motoru
jarka: na tom videu je ale fascinujici jeste neco, divaci si stoji kde se jim zachce. kdyby to komukoliv z borcu ujelo, tak je v nich. ale stejne tam stoji a nikomu to nevadi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Já bych tam asi nestál ani tehdá, ale určo bych stál někde v bezpečí na mezi s hubou od uch k uchu .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
To je sice pěkné, ale hlučnou rouru od motoru dokáže na auto namontovat každý polointeligentní tuzer. Vyrobit motor s pěkným, mechanickým zvukem tak lehké není...charger píše:Obojí tvoří celkový zvuk. Jak to chceš rozlišovat opravdu netušímHondaMan píše:Mager + metalovej Honza: To ale není zvuk motoru, ale výfuku.
Osobně v tom vidím zásadní rozdíl,...
Jednoduše řečeno: Vyrobit hlučný výfuk mi přijde naprosto laciné řešení hodné tu(n)zerů a se zvukem motoru to IMO nemá nic společného.
2.9T RWD
Souhlas s HondaManem. Něco jiného je např. Škoda Fabia 1,4mpi s vykuchaným výfukem a s koncovkou Remus. V porovnání s motorem, jehož zvuk lahodí uším tak, že vypnete rádio a zaposloucháte se do jeho tónu a ryku nejen při vyšších otáčkách.
Život je jedna velká jízda (autem:-).
Počkej počkej, ale o nějakém tuzingovém výfuku tady vůbec není řečHondaMan píše:To je sice pěkné, ale hlučnou rouru od motoru dokáže na auto namontovat každý polointeligentní tuzer. Vyrobit motor s pěkným, mechanickým zvukem tak lehké není...charger píše:Obojí tvoří celkový zvuk. Jak to chceš rozlišovat opravdu netušímHondaMan píše:Mager + metalovej Honza: To ale není zvuk motoru, ale výfuku.
Jednoduše řečeno: Vyrobit hlučný výfuk mi přijde naprosto laciné řešení hodné tu(n)zerů a se zvukem motoru to IMO nemá nic společného.
Ain´t nobody got time for that
Nějaké vytuněné MPI přece nebudu dávat do nejhezčích zvuků ne? Dám tam jen to, co zní hezky.
Ain´t nobody got time for that
To souhlas. Ale zase konkrétně u "mýho" videa to jenom tento případ není, řekl bych, že 3,2 R6 je dobrej základ pro zvuk sám o soběHondaMan píše:To je sice pěkné, ale hlučnou rouru od motoru dokáže na auto namontovat každý polointeligentní tuzer. Vyrobit motor s pěkným, mechanickým zvukem tak lehké není...charger píše:Obojí tvoří celkový zvuk. Jak to chceš rozlišovat opravdu netušímHondaMan píše:Mager + metalovej Honza: To ale není zvuk motoru, ale výfuku.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Ale to ani u Magerova. Já nezpochybňuji kvalitu motoru. Jen mi přijde hulvátské přehlušit mechanický tikot motoru, zpívání sání, ječení turba nebo kompresoru a obvykle nechtěné zvuky pomocných agregátů výfukem...
To je jako jít na koncert Metalliky a slyšet jen bubny
To je jako jít na koncert Metalliky a slyšet jen bubny
2.9T RWD
F430 Scuderia
ani p...i to nejde aj s obrazkom videa
ale jde MMira
ani p...i to nejde aj s obrazkom videa
ale jde MMira
jezdím pod své možnosti a jsem ovce