Onboard videa
- GeneHawkins
- Letec
Re: Onboard videa
Jak dlouho máš řidičák?
proč se ptáš si myslíš že podle toho jak dlouho má někdo řidičák tak umí jezdit? jinak řidičák mám let a co ty pochlubíš se taky? (určitě to bude víc!)
Naposledy upravil(a) Bouso22 dne pát 04 črc 22:45, celkem upraveno 4 x.
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždy se totiž najde iniciativní blbec, který neví, že to nejde a udělá to!!
- GeneHawkins
- Letec
To leccos vysvětluje. Ano, já ho mám déle.
Není Bouso jen druhej nick Duriny nebo jak se jmenoval?
Absolutně nezajímavé video, nevím, co bylo špatnýho na tom, co udělali. A tvoje reakce, že je GeneHawkins prase, který vybržduje atd? To snad ani nebudu hodnotit...
Absolutně nezajímavé video, nevím, co bylo špatnýho na tom, co udělali. A tvoje reakce, že je GeneHawkins prase, který vybržduje atd? To snad ani nebudu hodnotit...
BMW Driver M-B worker...
Ne opravdu nejsem ten pan Durina! který tady říká jak co děláme špatně a pak udělá takovou p*******u!NoSwear píše:Není Bouso jen druhej nick Duriny nebo jak se jmenoval?
Já jsem si pouze udělal názor s toho co napsal nic víc! a to že je "prase" to jste napsal teď vy! A že to video je pro vás absulutně nezajímavý tak to je mi líto, ale pro ostatní je to třeba zajímavý (nebo taky ne)Absolutně nezajímavé video, nevím, co bylo špatnýho na tom, co udělali. A tvoje reakce, že je GeneHawkins prase, který vybržduje atd? To snad ani nebudu hodnotit...
Nikdy neříkej, že něco nejde. Vždy se totiž najde iniciativní blbec, který neví, že to nejde a udělá to!!
Video je extrémně napínavé.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
+1M.Z. píše:Video je extrémně napínavé.
No, alespoň v něčem se shodneme.Bouso22 píše:
Ne opravdu nejsem ten pan Durina! který tady říká jak co děláme špatně a pak udělá takovou p*******u!
Já jsem nikde GH nehodnotil. Jen jsem si pouze udělal názor, co si myslíš, z toho, co jsi tu napsal, nic víc!Bouso22 píše: Já jsem si pouze udělal názor s toho co napsal nic víc! a to že je "prase" to jste napsal teď vy! A že to video je pro vás absulutně nezajímavý tak to je mi líto, ale pro ostatní je to třeba zajímavý (nebo taky ne)
Prostě mícháš hrušky a jablka - tohle nikoho neohrozilo a troufám si říct, že ani prakticky neomezilo - viděl jsi je na takovou vzdálenost, že nevím, co víc by jsi chtěl. A jen proto, že to tu všichni schvalujem jsme hned lidé, co vybržďují atd?
BMW Driver M-B worker...
To je zase debata. To otáčení přes dvě čáry je proti předpisům, na druhou stranu jsem tam neviděl žádné ohrožení a ještě se omluvil. Takže bych nad tím mávnul rukou. Co by mi spíš vadilo, by byla ta jízda po krajnici, zaprvé taková auta hází bordel a za druhé jsou nevyzpytatelná.
- GeneHawkins
- Letec
A já tvrdím, že není. Pokud před ním auta stála, jednalo se o objíždění.EL_XEL píše:To otáčení přes dvě čáry je proti předpisům, ...
A co se podle Vás skrývá pod takým slovem "objíždění" vojín Kefalín? Neboli jaký je potom rozdíl mezi otáčením a objížděním? Souhlasím, že zákon o provozu na poz. kom. to přesně nespecifikuje, ale stejně si myslím, že u soudu by jsi s tím neuspěl. Rozdíly v předjíždění, objíždění a otáčení jsou ve významu poměrně nezaměnitelné.