Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

Miloslav Durina píše: prede mnou byla dve auta, ktera cisternu predjela, Yeti byl za mnou bez blinkru a ja zacal snizovat vzdalenost k cisterne...
To, zda se predjizdejici ma ci nema kam vratit, by si mel rozmyslet predevsim on vcetne dusledku pro ostatni si myslim...
Aha, takže ty se dobrovolně přiznáváš, podle mého názoru k jedné z největších prasáren na silnici, a to k bránění při předjíždění?!
Takto zkušený řidič nepřemýšlí a už vůbec se tak nechová.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Miloslav Durina
Autoškolák

Příspěvek od Miloslav Durina »

řidičBOB píše:
Miloslav Durina píše: prede mnou byla dve auta, ktera cisternu predjela, Yeti byl za mnou bez blinkru a ja zacal snizovat vzdalenost k cisterne...
To, zda se predjizdejici ma ci nema kam vratit, by si mel rozmyslet predevsim on vcetne dusledku pro ostatni si myslim...
Aha, takže ty se dobrovolně přiznáváš, podle mého názoru k jedné z největších prasáren na silnici, a to k bránění při předjíždění?!
Takto zkušený řidič nepřemýšlí a už vůbec se tak nechová.
kde to zase beres? predjel? zaradil se? ohrozil/omezil jsem ho nejak?
https://www.youtube.com/user/CammarroSS
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Kde to beru? Vždyť jsi to napsal sám...ještě jsem to vyznačil modře. Člověk s tolika zkušenostmi by měl umět číst a snad také i chápat psaný text. Ale je fakt, že dnes dají ŘP prakticky komukoliv.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne čtv 29 kvě 20:09, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Miloslav Durina
Autoškolák

NoSwear píše:No "pan" Durina patří do skvělé skupiny "Očima řidičů", kde se v úvodu píše "Dělají to proto, že je to baví a ne proto, že chtějí jenom nadávat na všechny, jenž na silnici něco udělali nebo naopak neudělali. "

Namátkou jsem rozklikl 3 videa, abych měl určitý vzorek (různých uživatelů) a každý tam pouze kritizuje, nadává, stěžuje si, brečí... Protože někdo na silnici něco neudělal jak chtěli a na druhou stranu ukáží každou ptákovinu, co udělají "pro lidi". No nějak mi to k tomu úvodu nesedí. =))
priznam se, ze s verbalnimi i psanymi projevy vetsiny kolegu nesouhlasim, souhlasim s myslenkou (nac poukazuji a ze neni od veci poukazat)...
ztotoznujete se bez vyhrad Vy s kazdym, kdo ma profil na autoforu vcetne mne?
Naposledy upravil(a) Miloslav Durina dne čtv 29 kvě 20:11, celkem upraveno 1 x.
Miloslav Durina
Autoškolák

řidičBOB píše:Kde to beru? Vždyť jsi to napsal sám...ještě jsem to vyznačil modře. Člověk s tolika zkušenostmi by měl umět číst a snad také i chápat psaný text. Ale je fakt, že dnes dají ŘP prakticky komukoliv.
"Yeti byl za mnou bez blinkru a ja zacal snizovat vzdalenost k cisterne"

vyzobavame jen to co se nam hodi, nebo neumime cist?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

číst my umíme, ale ty asi nevíš, co píšeš...
No pain, no gain.
Vespa time \m/
NoSwear
Řidič začátečník

Příspěvek od NoSwear »

Miloslav Durina píše:priznam se, ze s verbalnimi i psanymi projevy vetsiny kolegu nesouhlasim, souhlasim s myslenkou (nac poukazuji a ze neni od veci poukazat)...
ztotoznujete se Vy s kazdym, kdo ma profil na autoforu vcetne me?
Mne je celkem jedno, zda souhlasíte s kolegy nebo ne. Jde o to, že i Vaše videa jsou (optimisticky řečeno) minimálně z poloviny kritika ostatních. Dobře, můžeme říct, že z 98% to nejsou nadávky, tedy sprostá slova, ale kritika toho, co kdo udělal nebo neudělal to prostě je.

Já se nemusím ztotožňovat s ničím. Já jsem na serveru, kde se baví o autech, teď momentálně o onboard videích. A o tom se tu snad teď bavíme, ne? O jejich obsahu. Takže si to s tímto tématem neprotiřečí! :ymhug:
BMW Driver M-B worker... :D
Miloslav Durina
Autoškolák

řidičBOB píše:číst my umíme, ale ty asi nevíš, co píšeš...
vim co pisu...

ze za mnou jelo vozidlo bez zjevneho umyslu predjet a ja uvolneny prostor po vozidlech, ktera predjela vyuzil pro snizeni vzdalenosti abych mohl lepe predjet za horizonetm...

ze vyhodi blinkr ve chvili, kdy uz predjizdi je vec jina a v neposledni rade mrkni na tu lochnu co tam mel pro zarazeni se zpet ;)

kde je ta prasarna?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tvá videa mne nebaví...takže na rozdíl od ostatních na ně ani nekoukám. Komentuji pouze to, cos napsal a jak jsi to napsal. nic víc a nic míň.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
martin.sliwka
Autoškolák

Příspěvek od martin.sliwka »

Ne všichni ostatní na ně koukají ;o)

A když jsme u toho, začal jsem toto vlákno pravidelně sledovat právě kvůli videím od řidičeBOBa.
Odpovědět