Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
a) citovat předchozí post, je nesmyslné
b) na internetu má i oběďarovaná osmnáctka najeto milion...takže asi tak.
c) mě je to u prdele, pokud ty Tvé zkušenosti, resp. mocné sebevědomí, nepřinesou někomu odpočinek na pitevně.
c) mě je to u prdele, pokud ty Tvé zkušenosti, resp. mocné sebevědomí, nepřinesou někomu odpočinek na pitevně.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Miloslav Durina
- Autoškolák
ad a) ano, presne proto tu to tlacitko citovat jeřidičBOB píše:a) citovat předchozí post, je nesmyslné
ad b) to chapu, ale odkud vis ty kolik mam najeto, ze tak rychle soudis?
ad c) neni ti to u prdele, zcela evidentne... to by vypadalo trochu jinak
https://www.youtube.com/user/CammarroSS
- Miloslav Durina
- Autoškolák
My se proste nazorove neshodneme...bitmap píše:Pane Durino, pokud chcete zapalovat, musite sam horet.
A jestli byste rad osvitil ostatni, mel byste zacit predevsim u sebe, protoze chtit neco zmenit a zaroven nemit jasno ani v zakladnim dopravnim znaceni, to neni dobry pristup.
Ja se treba vubec netajim tim, ze si nenecham od kdejakeho statniho urednika narizovat co mam nebo nemam delat -coz asi z pohledu vetsiny neni dobry pristup- ale aspon jsem ve svych postojich konsistentni.
Vy se tady dusujete jak chcete zmenit svet, dodrzujete vsechny predpisy (ktere znate), poukazujete na chyby svoje a i ostanich, ale jakmile se vam to prestane hodit do kramu, okamzite vsechny vase "zasady" leti ven z okna a neni vam blbe predjizdet odstavnym pruhem nebo pres plnou caru v neprehledne zatacce. A jeste se k tomu priznate na videu?
Ta pravidla jsou tu proto, aby byla na silnicich alespon nejaka jistota a bezpeci.
S prominutim, o mych zasadach, zivote a pusobeni na okoli vite kulove a drzite se dokola jednoho zaberu a to je dost malo abyste si udelal obrazek, nemyslite?
Ja se ve videu priznam, ze po urcite mire trpelivosti podjedu (pricemz jsem presvedceny, ze jedine a dost nepravdepodobne riziko je, ze me dodavka skripne - jak to, nebude pro cloveka s Vasi inteligenci problem si domyslet) a Vy se na foru doznate k tomu, ze jsou pro Vas cervena a STOPky veci ciste Vaseho nazoru/usudku na danou situaci a bojkotu narizeni nejakeho urednika, tedy na truc ?!
Co mi tu vlastne se svym svetonazorem vycitate?
Co delate Vy pro to, aby bylo na silnicich bezpecneji a na svete lepe?
Chcete mi vazne kazat o prispeni k lespim pomerum a integrite osobnosti?
Ale jdete...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a) tlačítko citovat není od toho, abys citoval post, který je výš...to tu reakci můžeš v klidu napsat bez citace, protože každému příčetnému je jasné, na co odpovídáš. Srovnej se s tím, jak chceš.
b) to je jednoduchá matematika...pro někoho ale evidentně složitá
c) věř tomu nebo ne, u prdele mi to je. Akorát to machrování si nechej pro své vrstevníky.
c) věř tomu nebo ne, u prdele mi to je. Akorát to machrování si nechej pro své vrstevníky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
@ M.Durina - uplně jsem nepochopil váš koment, kdy vás kdosi předjel s Yetym a byl mezi vámi a cisternou. Spíše vy jste nedodržel bezpečnou a rozumnou vzdálenost, tak aby se předjíždějící mohl zařadit mezi vás a vozidlo před Vámi.
A ano, opět to byla nuda, nuda, šeď s hudbou, která se k danému videu nehodí (alespoň já jsem trpěl nesouladem videa a hudby).
A ano, opět to byla nuda, nuda, šeď s hudbou, která se k danému videu nehodí (alespoň já jsem trpěl nesouladem videa a hudby).
- Miloslav Durina
- Autoškolák
ad a) co treba strankovani fora aby prip. nebylo treba listovat mezi podnetem a reakci (beres v potaz ze tu a tam i nektere prispevky nekdo edituje/maze, takze struktura fora se dynamicky meni?)řidičBOB píše:a) tlačítko citovat není od toho, abys citoval post, který je výš...to tu reakci můžeš v klidu napsat bez citace, protože každému příčetnému je jasné, na co odpovídáš. Srovnej se s tím, jak chceš.
ad b) to jsem netusil - necham se poucit, kolik bych tedy mel podle jednoduche matematiky spravne mit?
ad c) zacina mi to byt u prdele
No "pan" Durina patří do skvělé skupiny "Očima řidičů", kde se v úvodu píše "Dělají to proto, že je to baví a ne proto, že chtějí jenom nadávat na všechny, jenž na silnici něco udělali nebo naopak neudělali. "
Namátkou jsem rozklikl 3 videa, abych měl určitý vzorek (různých uživatelů) a každý tam pouze kritizuje, nadává, stěžuje si, brečí... Protože někdo na silnici něco neudělal jak chtěli a na druhou stranu ukáží každou ptákovinu, co udělají "pro lidi". No nějak mi to k tomu úvodu nesedí.
Namátkou jsem rozklikl 3 videa, abych měl určitý vzorek (různých uživatelů) a každý tam pouze kritizuje, nadává, stěžuje si, brečí... Protože někdo na silnici něco neudělal jak chtěli a na druhou stranu ukáží každou ptákovinu, co udělají "pro lidi". No nějak mi to k tomu úvodu nesedí.
BMW Driver M-B worker...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Durina: chlapče, nehodlám se s tebou dohadovat o hovnech.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pane Durino, vycitam vam pouze vase zjevne pokrytectvi, muj svetonazor s tim nema nic spolecneho.
A narizeni statnich poskoku v zadnem pripade nebojkotuji!
Pouze se chovam podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi a je mi pritom zcela lhostejne, jestli takove chovani je nebo neni v souladu s momentalne protezovanou ideologii pretavenou v pravo.
Nevim, jestli jste s to ten rozdil postrehnout, nicmene rozdil to je, a to znacny
A narizeni statnich poskoku v zadnem pripade nebojkotuji!
Pouze se chovam podle sveho nejlepsiho vedomi a svedomi a je mi pritom zcela lhostejne, jestli takove chovani je nebo neni v souladu s momentalne protezovanou ideologii pretavenou v pravo.
Nevim, jestli jste s to ten rozdil postrehnout, nicmene rozdil to je, a to znacny
Naposledy upravil(a) bitmap dne čtv 29 kvě 19:51, celkem upraveno 1 x.
- Miloslav Durina
- Autoškolák
prede mnou byla dve auta, ktera cisternu predjela, Yeti byl za mnou bez blinkru a ja zacal snizovat vzdalenost k cisterne...vonkreuz píše:@ M.Durina - uplně jsem nepochopil váš koment, kdy vás kdosi předjel s Yetym a byl mezi vámi a cisternou. Spíše vy jste nedodržel bezpečnou a rozumnou vzdálenost, tak aby se předjíždějící mohl zařadit mezi vás a vozidlo před Vámi.
Yeti nevim ceho chtel dosahnout, predjet uz stejne neslo i kdyby mel koni sebevic (horizont), coz mu diky bohu vcas doslo a tak svuj manevr ukoncil tim, ze se nacpal do mezery mezi me a cisternu, cimz mi onu bezpecnou vzdalenost sebral :/
To, zda se predjizdejici ma ci nema kam vratit, by si mel rozmyslet predevsim on vcetne dusledku pro ostatni si myslim...
Ridic Yeti nemel manevr rozmysleny a jednal dost zbrkle z meho pohledu, proto jsem to zaradil.
Diky za nazor, bohuzel nelze vyhovet vsem