Video a Nordschleife, the best of

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
francis
Mistr volantu

Re: Video a Nordschleife, the best of

Příspěvek od francis »

Presne! Druhou pulku jsem si neskutecne uzil, vau!!
Mirek
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snowman000 »

Novy Cat 485 na Nordu...240 koni a 525kg a vraj je EU6 kompatibilny B-)

http://www.pistonheads.com/news/default ... ryId=28054
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pepa1
Adept autoškoly

Příspěvek od pepa1 »

Nový Mercedes S na Nordschleife řídí Niki Lauda, spolujezdec na pravém sedadle je Ron Howard, režisér filmu Rush o Niki Laudovi a závodech F1 1976:

breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

an 8m02s lap VLN lap would be like doing a 6m22s full Nordschleife lap. Or a 5m58s BTG time.
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

breadvan: Chlape, kde ty na ty videa chodíš... Tohle je fakt masakr, BTG čas 5:58 hodně nastavuje zrdcadlo nám amaterům. Na flugplatzu a v liščí díře ani nepovolil plyn, být na místě spolujezdce tak by to trenky asi nepobraly :D .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

nase vlastni produkce nesmi chybet. neni to to nejlepsi, co by se dalo spachat, ale vzhledem k podminkam je to dobre azaz

vice samozrejme v testu: http://www.autoforum.cz/testy-aut/test- ... o-cerneho/

Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

mmira píše:nase vlastni produkce nesmi chybet. neni to to nejlepsi, co by se dalo spachat, ale vzhledem k podminkam je to dobre azaz
Tady se fakt není za co stydět.
jarka píše:breadvan: Chlape, kde ty na ty videa chodíš... Tohle je fakt masakr, BTG čas 5:58 hodně nastavuje zrdcadlo nám amaterům. Na flugplatzu a v liščí díře ani nepovolil plyn, být na místě spolujezdce tak by to trenky asi nepobraly :D .
Mě by zas zajímalo, kam se chodí na ty přepočty - na Nordschleife najíždí 1:37, sjíždí z ní 8:15, takže samotná NS by byla cca za 6:38, Stefan může odpočívat v pokoji. Bylo mi hned divné, že takovéto auto by se dostalo na dostřel. Rovinka mezi BtG mu trvala 24 sekund, BtG tedy cca 6:14. Že palbu jel nehoráznou to bezevšeho, ale nemám rád zavádějící senzační čísla, jako když se nás Petr Miler snažil přesvědčit, že dnešní sériové supersporty se blíží závodním rekordům F1 ze 70.let a uniklo mu, že ty formule jezdily o 2 km delší trať :-)

Pro mě top video z ringu, bohužel už reupload v nižší kvalitě. Jak na začátku jede neskutečnou hrůzu a druhé 935 ho v 1:26 ještě předjede a pozdraví plamenem z výfuku, to je fakt moc :)) A nakonci videa na rovince když se dívá vedle sebe taky dobrá perlička. Musím říct že jak nesnáším hudbu u onboardů, tady sedí dokonale.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
breadvan
Řidič začátečník

Příspěvek od breadvan »

Zajda píše: Mě by zas zajímalo, kam se chodí na ty přepočty - na Nordschleife najíždí 1:37, sjíždí z ní 8:15, takže samotná NS by byla cca za 6:38, Stefan může odpočívat v pokoji. Bylo mi hned divné, že takovéto auto by se dostalo na dostřel. Rovinka mezi BtG mu trvala 24 sekund, BtG tedy cca 6:14. Že palbu jel nehoráznou to bezevšeho, ale nemám rád zavádějící senzační čísla
Cas jsem prebral od Dala Lomase z BridgetoGantry.com, kde pise
For the laptime analysts amongst you, an 8m02s lap VLN lap would be like doing a 6m22s full Nordschleife lap. Or a 5m58s BTG time. Now THAT is a fast lap...
Video jsem sem daval predevsim kvuli samotne jizde Uwe Alzena. Casy me osobne prilis nezajimaji. I kdyz 8:02 VLN rekord je. Nicmene mas dobry postreh a souhlasim s Tebou, ze Stefan Bellof a spol. jsou trochu jinde.
"[...]when you are lighter you don´t need the horses. You don´t need anything. You are fast out of the corners." (Count Volpi, Scuderia SSS)
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

moc pekna jizda s upravenou M3 e46. pekne to ukazuje, jak tomu autu staci poladit podvozek a brzdy a i se seriovym motorem primo lita.

Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Neuvěřitelné jakým způsobem GT2 RS zmizí na rovinkách. Epický výkon řidiče emtrojky, dobré i jako reklama na Kumho semislicky.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Odpovědět