Onboard videa
Re: Onboard videa
Já myslím že dopadl ještě dobře, u nás v ČR s alejí stromů okolo okresky by se hezky omotal a lítal by mozek
MB W202 C200 100KW
Úplně chápu jeho pocity, když to poslal mimo silnici - asi jen málokdo si za mlada nepůjčil auto od rodičů a nešel tomu dát trochu za uši a většinou jen shodou okolností a s velkou dávkou štěstí to neskončilo podobně. Ještě že mu zbyla trocha rozumu a měl aspoň pásy. M3 samozřejmě škoda, myslím že minimálně vana motoru dostala co proto.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
No, tak myslím že po tom letu mu odešla geometrie, nápravy, maska, chladič, kopata, blatníky a bude rád, jestli nerozmlátil i ty litinové kola.
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To se prodá v bazaru a napíše se u toho nehavarované a po prvním majiteli důchodcovi.
No to mě vomej. Tak mladej a už tak blbej.
AAAautovraky... Nejhorší, největší a nej********ší autobazar v ČR!
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný .
Od 23.září 2011 majitel Citroen C8 3,0i V6 exclusive tiptronic s automatem .
Hledám sponzora na nový fotoaparát, nejsem náročný .
Přesně tak, jezdil jsem úplně stejně jak ucho, akorát jsem díky bohu neměl lepší poměr než 15kg/kw, což mi nejspíš zachránilo životjarka píše:Úplně chápu jeho pocity, když to poslal mimo silnici - asi jen málokdo si za mlada nepůjčil auto od rodičů a nešel tomu dát trochu za uši a většinou jen shodou okolností a s velkou dávkou štěstí to neskončilo podobně. Ještě že mu zbyla trocha rozumu a měl aspoň pásy. M3 samozřejmě škoda, myslím že minimálně vana motoru dostala co proto.
Rychlost zabíjí!
Tak já měl přesně 47kW a proháněl jsem to tam kde jsem to znal. A to mě taky asi zachránilo
Ten klučina podle mě pozdě brzdil, při nájezdu přes ten horizont už ani neměl snahu něco korigovat volantem, protože asi veděl, že by to stejně nemělo žádný účinek a nejspíše mu to ani moc nebrzdilo když byli kola ve vzduchu
Ale jinak blb co to řídil, ale 2x větší blb co to pujčil, dle nějakých informacích na internetu to bylo M3 od kamaráda.
Ten klučina podle mě pozdě brzdil, při nájezdu přes ten horizont už ani neměl snahu něco korigovat volantem, protože asi veděl, že by to stejně nemělo žádný účinek a nejspíše mu to ani moc nebrzdilo když byli kola ve vzduchu
Ale jinak blb co to řídil, ale 2x větší blb co to pujčil, dle nějakých informacích na internetu to bylo M3 od kamaráda.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
jedno z prvnich OnBoard videi
ISeeDumbPeople www.youtube.com/playlist?list=PL06814645B6F60D58
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time