zbytocne. postavit 20m vysoky most, siroky 1.8 metra, s roznymi zakrutami a stupaniami, a dotycne hovado pustit na testovaciu drahu. samozrejme ma casovy limit na prejdenie drahy, potom sa bude strielat ostrymi.Road_Runner píše:Zastavit, pokutovat!řidičBOB píše:jízdní pruhy
http://www.youtube.com/watch?v=uh1X43qMUO4
Onboard videa
Re: Onboard videa
'miatka' : Mazda MX-5 Sportive Roadster, 2001 (NBFL), 1.8, 98 000 km.
'Zero' : Toyota Corolla AE92, 1991, 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 190 000km.
'Zero' : Toyota Corolla AE92, 1991, 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 190 000km.
O pravdivosti výše napsaného se s Tebou hádat nebudu, nejsem žádný motorář, nicméně, je to podpořeno, dle mého, logickými argumenty, a tudíž se mi zdá, že na tom kus pravdy bude.drgi píše: myslim ze su to len blbe kecy, ktore mudro vyzeraju. spominaju sa tam percenta otacok, a ignoruje sa fakt, ze benzinovy a dieslovy motor (z rovnakeho materialu) budu mat pri tych otackach rozne rychlosti pohybu piestov. tak potom ktora je ta rychlost, pri ktorej sa kruzky najrychlejsie ohobluju?
a podla ineho, najspravnejsieho navodu na zabeh, treba prvy krat naliat mineralny olej a 20 minut nechat bezat motor na 2000 rpm, potom vymenit olej a filter.
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tento manévr já snad nikdy nepochopím...
Pro ty, kteří by se chtěli zeptat, proč se neřadím doprava odpovídám rovnou, že na některých úsecích D1 a D2 tak činím pouze tehdy, vidím-li v zrcátku vozidlo, které jede rychleji než já.
Pro ty, kteří by se chtěli zeptat, proč se neřadím doprava odpovídám rovnou, že na některých úsecích D1 a D2 tak činím pouze tehdy, vidím-li v zrcátku vozidlo, které jede rychleji než já.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Feldaři, co bys chtěl. Čest výjimkám.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
notyvole
- Road_Runner
- Adept autoškoly
Už jsem tu také.
S novináři se nemluví, policistům nevysvětluje.
S novináři se nemluví, policistům nevysvětluje.
solidní... no co, chtěl ho předjet, tak mu ukázal
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!