Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No a? Co je na semaforech, na kterých je červená, strašné? Že tam zrovna nikdo nejede? Naopak strašné je, že se nějaký dědek rozjede úplně v klidu na červenou a ještě si ťuká na čelo, když na něj troubíš…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Tak v kontextu kdy se řeší emise a ekologie to úsměvné je. V noci se tam skoro dalo jen na tempomat od OC Hostivař skoro až na Jižní spojku... Dneska nééé, stavíš tam jak kokot 3x
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Máš start/stop. Předpokládá se, že motor se pro stání vypne.
Jo, chtělo by to něco pokrokového, jako třeba zelená vlna
Ty semafory jsou tam nastavené proto, že tam každý kokot jezdil 200. Lidský život má větší cenu, než nějaké nesouhlasné kecy točvolanta, co hrozně spěchá.
Jo, chtělo by to něco pokrokového, jako třeba zelená vlna
Ty semafory jsou tam nastavené proto, že tam každý kokot jezdil 200. Lidský život má větší cenu, než nějaké nesouhlasné kecy točvolanta, co hrozně spěchá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Volnoběh je to nejmenší zlo. Brždění a rozjezd je to nejhorší... U mixu a autobusů nemluvě, včetně i hluku.Máš start/stop. Předpokládá se, že motor se pro stání vypne.
Kdyby byly na rychlost, držím hubu Ale je úplně irelevantní kolik jedeš.Ty semafory jsou tam nastavené proto, že tam každý kokot jezdil 200.
Prostě na prvních světlech máš smůlu, že přiede auto z vedlejší - bum, červená. Mezitím koukáš na druhý semafory jak svítí zelená.
Pak se rozjedeš a bum - červená na druhých, protože proto
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nejdou ma rychlost. Nastaveni je kvůli tomu, aby to zklidnilo dopravu.
Neříkám, že tomuto způsobu úplně fandím, ale není to nic, co by mi trhalo žíly.
Neříkám, že tomuto způsobu úplně fandím, ale není to nic, co by mi trhalo žíly.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hale to mě vlastně zajímalo. Jak je možný, že ho proace nemá? Je to úplně nové bodystyle, některý z těch paterčat ho ještě ani nemají. Takže vlastně novej model, nově vyvinutý auto.
Já myslel, že je to povinný.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Truck Daškam
- Letec
Nebude to tím, že máš jinou kategorii a start-stop musí bejt jen v osobních autech?
Jen tipuju
Jen tipuju
Chápeš to?
Niekde v starsom auto cz clanku som cital ze povinny nie je... Dana je len spotreba pocas testu, a start stop je efektivna cesta aku tu spotrebu dosiahnut.