Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Aha…no tak nic, když sám nevíš, proč bys to dělal.
Říká se, že moudřejší ustoupí - což evidentně potvrzuje, že ty patříš do úplně jiné partičky.
Říká se, že moudřejší ustoupí - což evidentně potvrzuje, že ty patříš do úplně jiné partičky.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak to POV jsi všem zdražil ty. Stejně jako jsi zdržel všechny ostatní v místě.
Jasně, byl jsi v právu, ale mohl jsi to celé zastavit. Neudělal jsi to, důvod víš jen ty. Každý normální člověk tomu střetu zabrání.
Jasně, byl jsi v právu, ale mohl jsi to celé zastavit. Neudělal jsi to, důvod víš jen ty. Každý normální člověk tomu střetu zabrání.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- Truck Daškam
- Letec
To asi těžko, když se nic nesepisovalo a ani provozu jsme nepřekáželi - jestli někdo brzdil aby se podíval nepočítámTak to POV jsi všem zdražil ty. Stejně jako jsi zdržel všechny ostatní v místě.
Chápeš to?
… což jsi evidentně v době, kdy jsi tu nehodu způsoboval, věděl, že to nebudete sepisovat.
Obhajuješ neobhajitelné. A to jak ve věci porušování zákonů, které se ti zrovna (ne)hodí do krámu, tak tohoto.
Obhajuješ neobhajitelné. A to jak ve věci porušování zákonů, které se ti zrovna (ne)hodí do krámu, tak tohoto.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
- Truck Daškam
- Letec
Ne, já předpokládal že zastaví nebo že se vrátí zpátky.. Ne že pojede jak dement dál… což jsi evidentně v době, kdy jsi tu nehodu způsoboval, věděl, že to nebudete sepisovat.
Chápeš to?
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Možná by sis měl dát na chvílu pauzu, abys získal trochu nadhled a odstup... Dřív sem se tě tady snažil zastávat a dohledávat za tebe články a §, kdyžs plácl něco nepřesnýho, za co tě tady hlavně Bob urážel.. Ale poslední dobou seš vážně úplně mimo... Je mi jasný, že se budeš stavět do role oběti a že si budeš myslet, že su proti tobě zaujatej, ale není to pravda. Vážně už nedokážeš mít odstup...Truck Daškam píše: ↑pon 11 lis 17:02 Nojo, ale proč bych to dělal?
Mě zákon nepřikazuje neomezit a neohrozit a já pochopitelně právem předpokládám, že se toho bude držet - měl zastavit a vrátit zpátky. Že se toho nedržel byla jeho hloupost
Snažíš se hodit vinu na TV Nova, že tě učí, že si máš umejt vagínu a pindíka a ne, že kamiony maj slepej úhel...A že nám to všem zdražuje POVko... Ale pak to pohřbíš úplně totálně tím, že prostě schválně naboříš do předbíhače, aji kdyžs ho viděl, jels pomalu a mohls tomu zabráni.. Ty seš vážně osel.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Velký souboj generací o cenu nejhoršího řidiče. Důchodce nezvládající kruháč svádí boj s malým motorkářem, který neumí dát přednost. Čelní střet po kterém se posádka auta znovu narodila. To a další výkvět silnic v nejnovější kompilaci.
tvl sem si to pustil a málem sem pošel nudou. hlavně ty sračkový videa co máš nezi těma nezajímavejma situacema to fakt uplně zabíjej.a jediná zajímavá situace z celýho videa je cenzurovaná.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tady je bez cenzury... YT to bez ní nepovolil...
https://www.stream.cz/brnenska-odchytov ... t-65167869
Někomu se tenhle edit líbí, ale uvědomuju si, že jiný zase víc ocení jen čistě záběry. Takových dashcammerů je však většina a já se od nich snažím právě odlišit tím editem.
Nicméně pro ty, kteří mají rádi trochu víc akce, jsem vytvořil druhý kanál: https://www.stream.cz/odchyceno-na-dashcam
https://www.youtube.com/@odchyceno_dashcam
Tak jako tak - děkuju za názor.
- Truck Daškam
- Letec
Já se do žádný oběti nepasuju - mě je to vlastně i spíš úplně jedno. Ale prostě si za to mohl sám.
není místo=necpu se tam
není místo=necpu se tam
Chápeš to?