Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
čtenářský klub
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To je hrozný nešvar
Ti snad mají místo ŘP průkazku do knihovny…
Ti snad mají místo ŘP průkazku do knihovny…
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Máte upovídané spolujezdce? Štve vás to? A co když si bude chtit popovídat šílenec v autě před vámi? Co když Vás bude vytlačovat nebo vás zkusí vybrzdit? Univerzální návod nemáme, ale můžete se podívat, jak podobné situace zvládají řidiči v nejnovější kompilaci. Pozn. nadávání povoleno.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
https://www.youtube.com/watch?v=aplZUA-k4zU
už jsem se viděl v patníku... jj ženy jsou opatrnější řidičky, nikam nespěchají, neriskují
už jsem se viděl v patníku... jj ženy jsou opatrnější řidičky, nikam nespěchají, neriskují
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Truck Daškam
- Letec
Ty zákazy předjíždění (řešeno od času 6:05 ) mě fakt štvou. Nejen že jsou na přehledných úsecích, ale předjet třeba traktor v zákazu je třeba v Itálii, snad i v Rakousku (a nevím kde všude ještě) to je legální... Ale u nás by za to řidiče nejradši i popravili.
Nj, naše 361 je prostě papežtější, než papež
A máš tam Bobe civilní BMW odněkud asi z Karlovarska, tak si můžeš zkontrolovat jestli ho máš v databázi
Nj, naše 361 je prostě papežtější, než papež
A máš tam Bobe civilní BMW odněkud asi z Karlovarska, tak si můžeš zkontrolovat jestli ho máš v databázi
Chápeš to?
- GeneHawkins
- Letec
Mix ze silnic! To je heslo!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
tu značku nepřečtu...chtělo by to 4K.
Hele prozraď mi - jaký je rozdíl mezi tím Renckem, co tě předjížděl v zatáčce a nikoho u toho neomezil a ani neohrozil a tebou, který minimálně porušuješ zákazovou značku. On neporušuje nic.
Hele prozraď mi - jaký je rozdíl mezi tím Renckem, co tě předjížděl v zatáčce a nikoho u toho neomezil a ani neohrozil a tebou, který minimálně porušuješ zákazovou značku. On neporušuje nic.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Já ji na PC přečtu - 4K7 4137
No jestli ti přijde v pořádku předjíždět před zatáčkou a horizontem - mě ne. DZ na to nemá vliv a je to irelevantní. Někdo tam jet (a třeba i majáky), s tím Renckem by byl druhej a neudělal by s tím vůbec nic.
Třeba to jak mě předjíždělo BMW v tom zákazu mi přijde 1000x bezpečnější, než to předjíždění Rencka
Klidně to můžeš brát tak že říkám, at se na DZ vyserou a nechaj to na řidičích - ty jejich zákazy (plné čáry) na přehledných úsecích a pak žádné značení v zatáčkách a nepřehledných úsecích je těžká píčovina - když už, má to být přesně obráceně (zatáčky a horizonty zákaz, na přehledném úseku nic)
Asi tak to samý, jako úsekové měření v tunelech - na rovince mezi tunely radar, v tunelu kde je zatáčka a těch povolených 70 tam je snadno na hraně není nic (a taky že už tam bylo nehod, zejména za mokra)
No jestli ti přijde v pořádku předjíždět před zatáčkou a horizontem - mě ne. DZ na to nemá vliv a je to irelevantní. Někdo tam jet (a třeba i majáky), s tím Renckem by byl druhej a neudělal by s tím vůbec nic.
Třeba to jak mě předjíždělo BMW v tom zákazu mi přijde 1000x bezpečnější, než to předjíždění Rencka
Klidně to můžeš brát tak že říkám, at se na DZ vyserou a nechaj to na řidičích - ty jejich zákazy (plné čáry) na přehledných úsecích a pak žádné značení v zatáčkách a nepřehledných úsecích je těžká píčovina - když už, má to být přesně obráceně (zatáčky a horizonty zákaz, na přehledném úseku nic)
Asi tak to samý, jako úsekové měření v tunelech - na rovince mezi tunely radar, v tunelu kde je zatáčka a těch povolených 70 tam je snadno na hraně není nic (a taky že už tam bylo nehod, zejména za mokra)
Chápeš to?