Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
nejsem příznivcem cenzury, ale když se na tom shodne většina místních stálic, nemám problém s dočasným nebo trvalým banem.
Osobně ho mám bloklého.
Osobně ho mám bloklého.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pouštěl jsem na přechodu a ten hradečák za mnou mě strašně vytroubil a musel mě předjet. Ještě že nepřecházela rychleji.
Zrejme si myslel ze tam zastavujes
- GeneHawkins
- Letec
Takovýhle zmrdy bych střílel.
Ona ta křižovatka je trochu šejdrem, proto to možná tak vypadá, ale zůstal jsem pořád v pruhu. I kdyby si myslel kdoví co, třebaže že jsem debil a zastavím u kraje takhle blbě hned za křižovatkou, tak přece nemůže začít bezhlavě předjíždět na přechodu, navíc ne úplně pomalu. Aspoň jsem to použil pro ukázku dětem, jak je důležitý nakouknout za zastavující auto a ne přejít bez rozmyslu. Mimochodem, ty přechody hned za křižovatkama, to je opravdu neštěstí. Kdo tohle vymyslel?
- Truck Daškam
- Letec
v ideálním světe by takto zastavoval málokdo, a tudíž by nebyl důvod si něco takového myslet.keby si zastavoval na kraji a to trúbenie bolo preto, lebo si zastavil bez smerovky.
Chápeš to?
V ideálnom. Ten náš má od neho ale vééééľmi ďaleko. Denne vidím pacientov, ktorí zastavujú kde práve potrebujú, bez ohľadu na bezpečnosť alebo ostatných.
- Truck Daškam
- Letec
Nj, ale zkus to někomu vytknout. Dozvíš se at jdeš doprdele a aby ses neposral
Chápeš to?