Oni holt mají svůj svět.
Přitom se podle stovky v nálepce nejedná o speciál do města, co díky převodům neumí rychleji jezdit.
Kdo jezdí delší dobu, tak mi potvrdí, že to je taky důsledek toho, že se příslušníci zaměřují jen na vyšší rychlost, a vše ostatní se neřeší.
Pár let zpět jel pomalu bus jen pokud měl evidentně poruchu (blikačky trojůhelník atp) ale tohle nikoho nenapadlo, protože by ho hned někdo na zastávce vyliskal.
Poslední dobou vidět jet bus mimo obec 50 není nic zvláštního.
První ospalý Bulhar je zákonitě v něm.
Jednou za rok jsem jel busem, z Heathrow do centra, ten to řezal, to jsem si myslel, že se převrátíme, přitom byl plný a regulérně jsem měl strach, prostě jel jako šílenec, a místní mě uklidnili, že to je tam běžné. Řidič vypadal jako náčelník z afriky a když nás předjel jeho kolega, tak jsem byl už úplně v klidu. Závody tam dělají i strojvůdci vlaků, na nádraží nepřibrzdí a projedou asi 200kmh úplně běžně půl metru od Vás a ty vlaky vypadají tak 30let staré a předjíždí ho ve vedlejší koleji ještě starší a ještě rychlejší rachotina
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)