Jak vidíš, tak se nic nezměnilo...nechápuEL_XEL píše:Misto HTTPS tam dej jenom HTTP
Onboard videa
Re: Onboard videa
To je jen polovina uspechu, musi tam byt vzdy cele URL s parametrem watch, nikoliv URL pres zkracovac
Takto:
Takto:
Kód: Vybrat vše
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qLgqpu0s7R4[/youtube]
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Už jsem se k tomu dopracoval, díky. Spíš nechápu, proč tam nemůže být HTTPS - což je zabezpečená forma HTTP.
Protoze tady maji v phpbb natvrdo nastavene ono "http". Nekdo by to musel prepsat na promennou.
3:30 - chápu, že to je nepříjemné a zdržuje, ale jak bys to vyřešil na jeho místě?VWT6 píše:
Rychlost zabíjí!
Já když takhle potřebuji najít místo někde, kde to neznám, tak mám vyhozený blinkr doprava - všichni mě automaticky objíždí.
A co kdyz zadne nehledal. Zpomalil v momente kdy se chystal mijet auta v druhe rade a hlidal si odstup.
Jel proste pomale, protoze si nebyl(a) jisty. Ja na tomto miste pri stejne situaci zpomaluji take, protoze si nejsem jist ktery blbec mi tam najednou otevre dvere.
Jel proste pomale, protoze si nebyl(a) jisty. Ja na tomto miste pri stejne situaci zpomaluji take, protoze si nejsem jist ktery blbec mi tam najednou otevre dvere.
A co takhle objíždět auta tak, aby tě ty dveře nemohly ohrozit? Nemusel bys zpomalovat na 20km/h a působit tím možná ještě horší situaci v provozu.
Tenhle člověk hledal místo, na videu to je patrné ze zpomalení u mezery. V reálu se tam koukal (na videu není vidět), ale viděl, že se tam nevejde - proto jsem to tam také psal do popisku, že hledá místo.
Tenhle člověk hledal místo, na videu to je patrné ze zpomalení u mezery. V reálu se tam koukal (na videu není vidět), ale viděl, že se tam nevejde - proto jsem to tam také psal do popisku, že hledá místo.
A jak to mel asi udelat. Levymi koly jel po care a byl v klidu. Narozdil od tebe se nedopustil zadneho prestupku.
Mě teda takové blbosti nevytočí, vidím, že něco hledá, tak ho objedu a nepotřebuju to vytrubovat do světa...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3