Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tohle mě vždycky dokáže nasrat, když jeden slon předjíždí druhého sto metrů před začátkem stoupacího pruhu.
Me zase ta blba ohleduplnost...naposledy vcera. Borec uhyba nekomu pred kym ma prednost a kdo ma jeste pul kilometru pripojovak a vjede do levyho kde zabrzdi dalsi 3 rozjety lidi
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to pochopil - že když mu chce dát přednost, tak si přibrzdí ve svém jízdním pruhu a ne že přenese svou ohleduplnost do rychlého pruhu, kde omezí někoho, koho se to vůbec netýká
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Protože se tam sám vždycky sere už na začátku pruhu taky. Lidi si asi myslí, že když dojedou na konec, tak jim vybouchne auto.Eda píše:Me zase ta blba ohleduplnost...naposledy vcera. Borec uhyba nekomu pred kym ma prednost a kdo ma jeste pul kilometru pripojovak a vjede do levyho kde zabrzdi dalsi 3 rozjety lidi
@řidičBOB - proč by brzdil, když může uhnout vedle a brzdit bude muset někdo jinej
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
janjan píše: @řidičBOB - proč by brzdil, když může uhnout vedle a brzdit bude muset někdo jinej
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Předjíždění před stoupacím pruhem se dá ještě rozumně vysvětlit, protože ubráním by ztratil rychlost a už by ji v kopci nemusel nabrat, ale ty nesmyslné ohleduplnosti mě taky děsně serou, všechny zabrzdí a ten v připojováku tam stejně bez problémů jede a pohodlně se zařadí později.
Ale je to dáno špatným odhadem a nepřítomnosti mozku velké části truckerů.
Ale je to dáno špatným odhadem a nepřítomnosti mozku velké části truckerů.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, ale to je problém kamioňáka. Nenabere rychlost, pojede ve stoupacím. Podle mne to není omluva jednání, které je vidět na tom videu, kdy kamioňák jede v pruhu, ve kterém má jízdu zakázanou.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Adept autoškoly
- Kontaktovat uživatele:
Fuj fuj, tiráci, ktorý si dovolia vám ubrať 4-5 sekúnd, z vášho náležite dôležitého života.
Fiat Freemont 3.6, AR 156, Kia Carnival