Onboard videa
Re: Onboard videa
Doufám, že jsi je potom vytroubil a vyblikal, kokoty...... Kdo v tom jezdí? Nebo jen řidič pospíchal domů na večeři?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nové A8 má ve flotile Miloš Pussy, Ozubená Pleš a Bureš...
Nevyblikal a nevytroubil...napsal jsem na odbor kontroly PČR, včetně videodokumentace.
Nevyblikal a nevytroubil...napsal jsem na odbor kontroly PČR, včetně videodokumentace.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jsem včera zálohoval na exterák a tohle na mě vypadlo, starší video ze sbírky
V pravém růžku je vidět jak na mě mává ať zastavím, nechtěl jsem riskovat "zběsilé ujetí" ženě zákona
Chválím činnost, ale vybrali si špatného na alkotest
V pravém růžku je vidět jak na mě mává ať zastavím, nechtěl jsem riskovat "zběsilé ujetí" ženě zákona
Chválím činnost, ale vybrali si špatného na alkotest
Mám TrueCam A7 a opravdu se jedná pouze o databázi radarů a navíc jenom průměrovejch. Vadí mi na ní obtížný sundavání z držáku (vlastně vždycky, když jí sundavám, tak si rozhodim nastavení držáku) a nemožnost přidávat si vlastní radary. Jinak spokojenost, zejména podpora ze strany výrobce (aktualizace FW, DB kamer, hlasů kamery apod.) . Zkusim dohodit ještě nějaký videa.ladislav_maly píše:TrueCam má teď i detekci radarů a fakt o ní uvažuju.... ušetřený penízky ... S obchodním oddělením? To jsi chtěl nějakou slevu ne ?
https://www.youtube.com/watch?v=1Zj-NCEwDZ8
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Bílé polo na červenou pěkně zavařilo fabce a peugeotovi.
- Plzeňská Teplárenská
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Jo, klasika, hlavně nepustit levej
Ten klaksón pred prechodom bol podľa mňa zbytočný, človek to tam asi nepoznal a radšej zpomalil ako keby mal zobrať troch peších pri prechádzaní, takýchto situácií je v meste milión za deň.
Hasiči chceli nasrať (možno vychovávať), to je jasné na prvý pohľad.
Inak je nie som nejakým zberateľom videí, ale môžem jedným nadviazať na ľavopruhých. Tento sa zjavne riadil podľa hesla čo nechceš aby druhí robili tebe, to nerob ani ty ostatným. Sorry za slovník, ale dosť som sa ponáhľal.
Hasiči chceli nasrať (možno vychovávať), to je jasné na prvý pohľad.
Inak je nie som nejakým zberateľom videí, ale môžem jedným nadviazať na ľavopruhých. Tento sa zjavne riadil podľa hesla čo nechceš aby druhí robili tebe, to nerob ani ty ostatným. Sorry za slovník, ale dosť som sa ponáhľal.