Jak na meziplyny?
Re: Jak na meziplyny?
Ale ja nesrovnavam meziplyn vs. razeni bez nej (ale vsadil bych se, ze kdyz se citlive pusti spojka, tak spolujezdci hlavou nezakyvaji ani tak) ale falesny meziplyn, jako delal Senna vs. ten poctivy s dvojim vyslapnutim spojky.
jen je to naopak, plny meziplyn znamena hladsi razeni a tim plynulejsi jizdalampa píše:A ma to nejake technicke opodstatneni, aby byl falesny meziplyn plynulejsi, nez ten s dvakrat vyslaplou spojkou?
mmira píše:jinak je to o tom, ze clovek tim obejde synchronizacni mechanismus. u nekterych prevodovek to vyrazne zrychli cas razeni, u jinych ho to v podstate jen vyhladi.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jo, sorry, prepsal jsem se. Dobre no, tak ja budu dal zkouset, treba si toho rozdilu vsimnu.
hlavne ten rozdil u falesneho a pravého se projevi prevazne v hladkym chodu radici paky, kdy tam proste ta rychlost zapadne vyrazne rychleji a hladčeji, na cukani hlav spolujezdcu by to nemelo mit vliv pokud je auto spravne navrzeny a funkcni a ridic není neschopnej, není problém plynule prerazovat při brzdeni tak, aby auto prakticky necukalo a konstatne zpomalovalo. Jak psal D1.8D, nejpozitivnejsi vliv to ma za snizenych adhezních podmínek, kdy je co největší plynulost nutnosti a jakakoli nerovnováha muze auto rozhodit a poslat mimo silnici
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Ten poslední problém jsem už dávno vyřešil používáním fulltime čtyřkolky
Jak se to vezme, na horách vidim rozházeno po pangejtech podobný množství čtyřkolek i dvoukolek.
RWD
tak .... na kluzkým při necitlivým zacházení s brzdama a spojkou do škarpy položíš úplně stejně awd, fwd i rwd... to vím, už sem je tam všechny položil
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
njn, ale tim si nevyresil horsi jizdni vlastnosti a hmotnost navícVana píše:Ten poslední problém jsem už dávno vyřešil používáním fulltime čtyřkolky
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
I tak se to na kluzkém bohatě vyplatí
do kopca resp. proti závěji - souhlas
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.