Jak na meziplyny?
Re: Jak na meziplyny?
To co dela Senna je ale ten falesny meziplyn, tj. ze to turuju pri vyslaple spojce, ne?
Prijde mi to jak kdy, obcas levou povoluje, obcas ne... Otazka je, kolik mel s tim autem najeto.. Na kazdopadne uz svoje meziplyny nezlepsi
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
To uz asi ne... Taky je otazka, nakolik jsou vselijake "Jandoviny" u auta se synchrony prinosem.
To se celkem lehce zhodnoti kdyz se je naucis protoze ten pocit povedenyho presnyho meziplynu s hladkym prerazenim je bajecnej... Bohuzel,kdo nepoznal, nepochopi. Ukazoval jsem ted nedavno skupine zastancu automatu, jak pod plnyma brzdama zaradit hladce ze 3 na 1 v 50 kmh.. Neverili ze to jde.., a koukali kdyz slolampa píše:To uz asi ne... Taky je otazka, nakolik jsou vselijake "Jandoviny" u auta se synchrony prinosem.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Sv tech cca 50 doslo k razeni.. Puvodni rychlost byla okolo 200.. Aby to nevyznelo ze jsem v 50 dupl ns brzdu a dal tam jedna
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Není to tak dávno, co tu byl článek k Senově videu od nějakého autofórového vodborníka, jak tam kritizoval jeho nečistý nejandovský styl . Jedna věc je elegance a druhá reálná rychlost, kde to prostě není zas tak potřeba (krom revmatch na brzdách, aby do brzd nekacal ještě motor). Jak píše bond, když se to trefí je to lahodný pocit pro duši, že jsem tomu moc neublížil .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
a ten pocit z dobře vykonané součinnosti pohybů je voto větší, vo co větší seš lempl.. jako já....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Je treba vychazet z toho ze pj je uchyl.. A je vrchol mezi neprofesionaly, prevysujici spoustu tech, co si mysli ze jsou profici...jarka píše:Není to tak dávno, co tu byl článek k Senově videu od nějakého autofórového vodborníka, jak tam kritizoval jeho nečistý nejandovský styl . Jedna věc je elegance a druhá reálná rychlost, kde to prostě není zas tak potřeba (krom revmatch na brzdách, aby do brzd nekacal ještě motor). Jak píše bond, když se to trefí je to lahodný pocit pro duši, že jsem tomu moc neublížil .
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
A jo to klidně souhlasím - ono napříč různýma oborama lze potkat nadšený a zapálený lidí co nejsou profíci a přitom v tom daným oboru jsou díky tomu skoro na špici a celou řadu "profíků" mohou převyšovat. Ale zpochybňovat Senovu techniku řízení jako bylo v tom článku mi přijde trochu mimo . Prostě lidi co celej život profi závodí jsou trochu jinde - a lidi co celej život profi závodí a mají talent jsou ještě v jiný skupině.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Chlapi fakt nekecám pokud stojím na brzdě a přitom podřadím klasicky bez meziplynu tak pedál trochu změkne, zdá se mi že to dělá i starší peugeot partner co mám teď půjčenej. Zítra to ještě otestuju Ještě mě napadá, že to možná není přímo situace podřazení, ale když začnu brzdit motorem z neutrálu. (typicky z kopce mimo obec vyhodím kvalt, a před vjezdem do zatáčky dole pod kopcem tam hodím většinou 4 nebo 3 se současným bržděním)
Další důvody proč mi nejde meziplyn zároveň s brzdou mě napadjí, že jednak nejedu úplnou pilu, spíš tak abych nezdržoval. Pak mám taky dost malou nohu na chlapa, 42. Ale zkoušet to budu dál
Další důvody proč mi nejde meziplyn zároveň s brzdou mě napadjí, že jednak nejedu úplnou pilu, spíš tak abych nezdržoval. Pak mám taky dost malou nohu na chlapa, 42. Ale zkoušet to budu dál