Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
tak tomu do 16. neubliz
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Prozradiš mi parametry geo, klidne sz.jarka píše:Hlásím, že už jsem připraven - auto má novou-závodnější spojku (kuva, bolí mě lejtko) a nějaký další drobnosti. Nazutý zlatíčka s federalama a geoška ještě víc v race módu . Stačí opláchnout a jsem komplet.
RWD
moucha: jsem si tak vzpomnel na tvuj yaris zaklekly na prednim kole....
Autoforum.cz
já jsem taky připraven, mám vyměněný olej a nechal jsem vyměnit kat za trubku. Brzdy sice nové ale obyč. gumy tak akorát okruhově sjeté- tzn. jestli bude pršet tak tam možná ani nedojedu
cca 2 roky zpět tam byl nějaký problém s cívkou a řj - jízdou na 3 válce a zničením katu, tak jsem ted při výměně oleje nakousl téma nahrazení katu trubkou a dnes jsem si byl pro auto a mechanik mi říkal, že už ten kat musel někdo vykuchat, to jsem rezolutně odmítnul, s tím, že na to nikdo nikdy nesáhnul. ukazoval mi to a ten prostor uvnitř je úplně prázdný, nikde nic, ono to shořelo a vyfouklo se samo dál do výfuku takže aktuálně to asi někde vězí v dalších dvou tlumičích. Prý to má teď lepší zvuk, ale z důvodu nedostatku času jsem to ještě neslyšel
cca 2 roky zpět tam byl nějaký problém s cívkou a řj - jízdou na 3 válce a zničením katu, tak jsem ted při výměně oleje nakousl téma nahrazení katu trubkou a dnes jsem si byl pro auto a mechanik mi říkal, že už ten kat musel někdo vykuchat, to jsem rezolutně odmítnul, s tím, že na to nikdo nikdy nesáhnul. ukazoval mi to a ten prostor uvnitř je úplně prázdný, nikde nic, ono to shořelo a vyfouklo se samo dál do výfuku takže aktuálně to asi někde vězí v dalších dvou tlumičích. Prý to má teď lepší zvuk, ale z důvodu nedostatku času jsem to ještě neslyšel
Pravda vyděsí
Věřim teda spíš na kuchání, případně zmetek z výroby bez vnitřku.
RWD
brus: nic si z toho nedělej. Já furt žil v domění, že mám sportovní cat na mých spoon svodech, pak jsem fotku ukázal kámošovi co tomu rozumý trochu víc a pochválil mě za krásný rezonátor ve tvaru catu . A já blbec si myslel, že to auto voní jinak díky tomu catu .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
takze to mas uplne bez katu nebo jen bez prvniho (predpokladam, ze i CTR ma normalne 2)?
Autoforum.cz
Komplet bez - má jen jeden.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
dnes se tam jdu vyrovnat, tak to zkusím ještě prohlídnout či odfotit. opravdu to nikdo předtím nerozebíral - mám to od novoty. Ten zvuk je trošku hrubší ale nepříliš významný rozdíl.d1.8t píše:Věřim teda spíš na kuchání, případně zmetek z výroby bez vnitřku.
Pravda vyděsí
jarka: zajimave, pak mi musis rict, jak to budes delat na STK .
mimochodem, po zkusenosti s organizaci akce na CzR, ktera se tam odehrala minuly vikend, bych chtel zduraznit, ze HELMA NENI POVINNA a je na odpovednosti kazdeho soudruha, jestli si ji veme nebo ne. spolu treba s pamprskami apod.
mimochodem, po zkusenosti s organizaci akce na CzR, ktera se tam odehrala minuly vikend, bych chtel zduraznit, ze HELMA NENI POVINNA a je na odpovednosti kazdeho soudruha, jestli si ji veme nebo ne. spolu treba s pamprskami apod.
Autoforum.cz