Podle toho, kde se nachází Mars. Když není Mars, všichni stojí.Truck Daškam píše: ↑stř 14 zář 07:25 A můžeš mi říct konkrétně, dle čeho má řidič modrého vozidla rozpoznat kdy tu přednost má a kdy ne...?
Kdo má přednost?
Re: Kdo má přednost?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: zeptej se na školení. Tady jsi totiž stejně nejchytřejší, takže cokoliv ti vysvětlovat, je zbytečné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Aha.
Než prostě uznat že tam patří dodatková tabulka (jako všude jinde), tak prostě radši budete psát nesmysly.
Než prostě uznat že tam patří dodatková tabulka (jako všude jinde), tak prostě radši budete psát nesmysly.
Chápeš to?
díky Truckovi za obrázky, je to krásně přehledné. Merito věci však stále zůstává nezodpovězeno.
- Truck Daškam
- Letec
Že jsme neschopní debilové nám musí stačitMerito věci však stále zůstává nezodpovězeno.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: tak jinak - jak jsi dospěl k tomu, že obr. 2 modré auto musí dát přednost a neví o tom?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Protože to nemá jak vědět a z jeho pohledu je to úplně stejně značený jako na obr. č 1.
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
A na základě jakého předpisu je povinen dát přednost?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
on je nějakej paragraf v zákoně že když odbočuju doprava, tak mám přednost?
- Truck Daškam
- Letec
V obrázku č. 1 to je jako jedna křižovatka (modré má přednost), v obrázku č. 2 se jedná o dvě křižovatky a červené má přednost
A já s Předsedou tady dvě stránky řešíme, že na obrázku č. 2 tam má být doplnková tabulka s tvarem křižovatky, protože modré vozidlo (které dává přednost) nemá jak vědět, že se nejedná o jednu křižovatku (jako na obrzázku č.1) a tudíž přednost nemá
A já s Předsedou tady dvě stránky řešíme, že na obrázku č. 2 tam má být doplnková tabulka s tvarem křižovatky, protože modré vozidlo (které dává přednost) nemá jak vědět, že se nejedná o jednu křižovatku (jako na obrzázku č.1) a tudíž přednost nemá
Chápeš to?