Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Účast slušná, nakonec jezdilo 8 aut a lidí bylo o něco víc.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
tak to pekne vyslo. o to vice me mrzi, ze jsem nebyl. co se da delat, priste.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Jj, chyba velika! Trat na brzdy letos celkem nenarocna, by ti vyhovovala 0:}
vtipné bylo jak lidi už měli dopředu domluvené návštěvy servisu rovnou po akci
Pravda vyděsí
Jsem Vás potkal ve městě asi v půl druhé, tak jsem z toho aspoň něco mělBrus píše:
SSS - vdechne tě do života
Já to sice domluvený ještě neměl, ale cestou zpět jsem se rozhodl, že si přeci jen nechám udělat nějaký výměný zadní tlumič, který bude aspoň trochu tlumit (cestu na ring v týhle konfiguraci asi nedám - už jen kvůli těm policajtům). Asi stárnu a měknu...Brus píše:vtipné bylo jak lidi už měli dopředu domluvené návštěvy servisu rovnou po akci
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Špunty do uší vyjdou levněji
Taky se přidám s pozitivními hodnocením akce i když přední gumy budou mít asi jiný názor
respekt majiteli AR33, to vytahnout na okruh uz chce velke srdce (stejne velke, jako ma bambus pri tyrani jeho e21)
pobavila me fotka z Clia, to to evidentne nepobralo.
ja si lehulince spravil chut ted, vytahl jsem mys. na tom aute me fascinuje spousta veci, ale jedna z nich me prekvapi vzdy. celou zimu stoji v garazi, jen ji obcas prikrmim baterku, pak clovek po 5 mesicich prijde, otoci klicem a drc, jede, jakoby posledni jizda byla vcera.
pobavila me fotka z Clia, to to evidentne nepobralo.
ja si lehulince spravil chut ted, vytahl jsem mys. na tom aute me fascinuje spousta veci, ale jedna z nich me prekvapi vzdy. celou zimu stoji v garazi, jen ji obcas prikrmim baterku, pak clovek po 5 mesicich prijde, otoci klicem a drc, jede, jakoby posledni jizda byla vcera.
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já nakonec taky nedorazil...zkolila mne nějaká střevní viróza 1000x raději bych si ale "ničil" auto na okruhu!!!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time