Jak na meziplyny?
Re: Jak na meziplyny?
Stihnul . Pro fandy pirátské jízdy přikládám i video jízdy (byť z blbýho úhlu).
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ostava uz len dufat, ze to nezanecha nejaky zly navyk na cestujucich
Kazdopadne gratulacia
Kazdopadne gratulacia
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
no prima, tak gratulace, vitej do klubu cerstvych otcu.
ale mel jsi celkem fajn podminky. my jeli na zacatku ledna v noci v totalni vanici a zena mi furt rikala, ze az tolik nespechame
ale mel jsi celkem fajn podminky. my jeli na zacatku ledna v noci v totalni vanici a zena mi furt rikala, ze az tolik nespechame
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Ja uz jsem dvojnasobnej , ale i tak diky!
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
prvni ci druhe... nevyspis se stejne
Autoforum.cz
congrats!
kluk, holka nebo černoch?
kluk, holka nebo černoch?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kluk, zase .
Ještě ani nevykoukl na svět a už takováhle race - jen bohužel ten už si o meziplynech bude jenom číst . Tak gratulace. Jinak nám říkali jedno dítě žádný a měli pravdu, teprve se dvěma hezky po sobě je to slušný adrenalin - tak si to pěkně užijte .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
-
- Adept autoškoly
Musim se vám pochlubit, začínám se považovat za dalšího meziplynaře mezi řidiči. Už nějakou dobu pilně trénuji vždy cestou do/z práce a každodenní tréning dělá divy. Jedu normálně s dvojím vyšlápnutím spojky. Ne vždy se zcela přesně trefím do otáček, někdy to malinko cukne, ale ten pocit když před zatáčkou s meziplynem podřadim do otáček, rychle, čistě, spojka funguje jen jako "dvoupolohový spínač" on/off...no prostě paráda. Nejezdím ani moc pilu, ale i při normální svižné i klidné jízdě je ten rozdíl fakt cítit a je to pecka. Když jedu s někým kdo nemeziplynuje, uplně mě "bolí spojka"
Tímto děkuji za tento thread, pro mě byl a stále je velmi přínosný
Tímto děkuji za tento thread, pro mě byl a stále je velmi přínosný
benzín 1.8 92kw