Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Už mám odzimováno a dnes jsem to byl poprvé trochu víc projet. Je neuvěřitelný jak je to auto skvělý . Ještě nějaký drobný úpravy a bude to na Czechring ready.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já jsem nasadil letní...a vzorek tedy spíš nic než moc - na CR jako stvořený. I když - proti tomu, co jsem onehdá viděl na jedné Z4M ( ), je to vlastně nová pneu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Málo vzorku se na suchý okruh hodí, je vidět že to ladíš do optimální formy .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
ja dnes vyzvedaval WRX po zasadnim vylepseni podvozku a brzd. neskutecna zmena. jeste na to hodim letni a taky budu ready.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ten impreza nepotrebuje, ma vepredu boxera
Autoforum.cz
Letní gumy téměř bez vzorku jsem nasadil taky. To budou asi všechny úpravy . Po víkendu to vypadá dobře, takže můžu potvrdit svojí účast na 100 %. Souboj boxera s místním oplocením si nemůžu nechat ujít.
BMW 330i, e46 sedan, FL, M-paket II, Black Sapphire Metalic, Alcantara, kola Style 72 a 73
Teď už jen, aby nesněžilo - píšu tě.
Vzhledem k letošnímu studenému jaru se ještě nestihly dotáhnout nějaké stavební úpravy na CzechRingu, tak se tam trochu zhorší jedno místo za mostem (viz modrá oblast na obrázku). Dřív tam byl štěrk, teď to tam asi bude srovnaný, ale o něco níž než trať (plánuje se to rozšířit a celý vyasfaltovat ). Pokuď by to hodně vadilo, tak to můžeme o týden posunout. Já bych to vyřešil nějakým retardérem s pneumatik před touto kritickou zatáčkou, ať nás to tak neláká k prasení. Co vy na to? Do ztíra ráno se dyžtak musíme rozhodnout. Za mě je to ok, co ostatní?
Copa snezilo, me staci trochu ranni rosy a uz nedojedu, mam taky idealni okruhovej vzorek ;DD Nastesti druhy bejby je uz dneska prezuty do novych PSS tze aspon necim se zvladne dojet 0:}
Ja treba radsi klidne tyden pockam, pokud by mel byt pak lepsi povrch… (Resp. 30/4 se mi hodi i vic…)
Ja treba radsi klidne tyden pockam, pokud by mel byt pak lepsi povrch… (Resp. 30/4 se mi hodi i vic…)