Kdo má přednost?
- Truck Daškam
- Letec
Re: Kdo má přednost?
Tak hele co jsem dnes potkal
"Sranda" ovšem je, že ani na jedné té vedlejší silnici není ta dodatková tabulka - pouze stopka. Jako jo, teoreticky se nenabouraj (ten druhej si bude myslet že ten první "je už na hlavní"), ale....
https://www.google.com/maps/@50.2536553 ... ?entry=ttu
"Sranda" ovšem je, že ani na jedné té vedlejší silnici není ta dodatková tabulka - pouze stopka. Jako jo, teoreticky se nenabouraj (ten druhej si bude myslet že ten první "je už na hlavní"), ale....
https://www.google.com/maps/@50.2536553 ... ?entry=ttu
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Nevím co myslíš?
Kdyby tam byly nehody mezi dvouma z vedlejší, asi by to dávno nějak změnili (třeba by z toho udělali dvě křižovatky)
Kdyby tam byly nehody mezi dvouma z vedlejší, asi by to dávno nějak změnili (třeba by z toho udělali dvě křižovatky)
Chápeš to?
Ty fakt resis strašný hovadiny. Pak to nemá na silnici vypadat tak, jak to vypadá.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
To sou 2 vedlejší a ne křižovatka ne? Takze ano, kdo tam je driv je uz na hlavni
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Truck Daškam
- Letec
Právě že ne, čistě teoreticky dle DZ to je prostě jen jedna křižovatka. Prakticky je to pochopitelně hovadina
Chápeš to?
-
- Autoškolák
E2d - tvar dvou křižovatekTruck Daškam píše: ↑pon 31 črc 20:48 Právě že ne, čistě teoreticky dle DZ to je prostě jen jedna křižovatka. Prakticky je to pochopitelně hovadina
Jde mi o to, že TD a i já se ptáme na 2x situace.řidičBOB píše: ↑pon 31 črc 15:19Já fakt netuším, o co jde. Řídím se přece tím, co vidím. Mě je hovno do toho, co za značky mají nebo nemají ostatní řidiči.
Pokud jde o semafor, tak jsem presvedčený o tom, že není důvod zkoumat semafor, který je v úplně jiném směru a v jízdním pruhu, než ve kterém jedu já.
To je celé. Výklady někoho na trolejbus.cz mají úplně stejnou váhu, jako ten můj.
1. Jsou obrázky křižovatky kdy doprava odbočující má trojúhelník a jsou dvě situace: jednou je tam značka hlavní a jednou ne. Nevyřešilo se nic, krom hromady invektiv, řečí o tom kdo nechápe křižovatky, značky a že ten druhý je větší pitomec.
2. Semafor "vlevo": znovu zopakuji, že to co tvrdíš je (bude) pravda. Ale opět tady nikdo není schopen to o něco hmatatelného v § opřít. Obhajoba stylem "já si myslím" / "prostě to tak je" a racionální diskuze = 0.
Ty chytráku, ty nevíš vůbec nic, jen si myslíš, máš rádoby silácké řeči, ale ve skutek utek.
TD: ale to co tam máš na obrázku vůbec není problém, ty vedlejší nejsou v konfliktu. Horší by to bylo kdyby ty vedlejší byly přesazené opačně jako to máš na tom předchozím. Tak je to třeba v Brně, ulice Tábor a Chodská, tam by se při odbočování vlevo potkávali blbě. Ovšem tam je to ošetřené právě tou značkou E2d, čímž jsou z toho dvě křižovatky.
Jinak k tomu semaforu snad už jen tolik že pokud se mýlím, pak budu leda trošku zbytečně zdržovat. Pokud se nemýlím, tak je to projetí na červenou a příslušnou penaltu od PČR nechť si každý dohledá sám. Že to obvykle projde na věci až tak moc nemění.
Jinak k tomu semaforu snad už jen tolik že pokud se mýlím, pak budu leda trošku zbytečně zdržovat. Pokud se nemýlím, tak je to projetí na červenou a příslušnou penaltu od PČR nechť si každý dohledá sám. Že to obvykle projde na věci až tak moc nemění.
a já včera zrovna jel na tu pačotkovu a nikdo mi nesebral papíry za to odbočení doprava a řikal sem si těch 20 metrů co sem jel mezi semaforem a tou hlavní, jak někoho může napadnout taková kundovina, že by se tam mělo stát na semafor slušnej blázinec
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw