Czechring - jarní poježdění
Re: Czechring - jarní poježdění
Špatná brzdovka, by se projevovala spíš propadáním pedálu. Jestli se ti zdálo, že to nebrzdí a máš sériový destičky, tak je taky možný že si je moc zahřál a tam už sériový destičky nestíhají. Pro lepší chování při brždění je dobrá kombinace: opletený hadice, lepší-závodní brzdovka a nějaký rozumný destičky, který ještě kotouče snesou. Na lehkou MX-5 něco na způsob DS2500.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Brus: tak to je to nejhorší, co jsem zatím od Tebe viděl
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a kdo to je?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
a jo, to je asi ten, co šel s kalouskem na škopek
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
Dobře vědět, závodní brzdovku a pancéřovaný hadice budu dávat koncem jara, rovnou zkusim i tvrdý ATE desky, uvidíme jak rychle se vypaří kotouče ;DD (Ty OEM desky dělají strašnej bordel, to je mejt to ob den :| …)jarka píše:opletený hadice, lepší-závodní brzdovka a nějaký rozumný destičky, který ještě kotouče snesou
Když já nevím, ty závodní brzdy. Vedle mě takhle jednou zastavoval nějaký ten Megane RS (nebo jak se to jmenuje) a měl tyhle odvětrávané závodní brzdy a pískalo to jako blahé paměti kloubový Ikarus.
Jo to máš pravdu, ale já mu tam nedoporučuju závodní destičky, ale sportovní DS2500 - ty jsou v pohodě. Poslední 2 roky už nic jinýho než DS1.11 (závodní vytrvalostní destička) nejezdím a teď jsem změnil brzdy a docela mi to pískání chybí . A když se ta DS1.11 zahřeje tak už nepíská vůbec a brzdí naprosto famózně - se sériovou deskou se to nedá srovnávat.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
O tom nepochybuju, ale zase nepojedu od semaforu k semaforu jak nadržený puberťák jenom proto, abych zahřál brzdy...jarka píše: A když se ta DS1.11 zahřeje tak už nepíská vůbec a brzdí naprosto famózně - se sériovou deskou se to nedá srovnávat.
taky pneumatiky je třeba zahřátEL_XEL píše: nepojedu od semaforu k semaforu jak nadržený puberťák jenom proto, abych zahřál brzdy...
Niko nadžanel ko kerdža