Styl rozjíždění podle auta?
Re: Styl rozjíždění podle auta?
Použitelné vážně jen v té koloně, nebo když si chceš být jako začátečník jistý, že se rozjedeš plynule. V provozu budeš ale stejně používat ten "špatný" způsob.
Osobně mi více sedí ten normální styl. Stejně hned jak pustím spojku tak sešlapávám okamžitě plyn..
Ono to bude asi fakt jen na naučení práce se spojkou ..
Ono to bude asi fakt jen na naučení práce se spojkou ..
Chrysler Voyager fans - www.chryslervoyager.cz
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
jo, ale musí na to být dostatečný objem, 1.2 HTP tohle dá imho dost těžko.Eda píše:Naopak dobre se to da pouzit v pomalu jedouci kolone, da se jet treba na 2 nebo 3 bez plynu kdy auto drzi volnobezny otacky a teda i rychlost
do kopce potřebuješ větší sílu na rozjetí auta, protože překonáváš gravitaci, jen na spojku se rozjedeš těžko, pokud ten kopec za něco stojí.aldor píše:Já se naštěstí učil i ten normální. Tento pomalejší lze použít pro rozjíždnění do kopce? Já jsem ho normálně v kopci použil (nebyl to zase nějaký velký kopec, tak nevím zda už tam je nutné se rozjíždět přes ručku.. )
autoškola (tedy alespoň B-klasse autoškola) učí základy - jak se rozjet, jak se základně udržet na cestě, jak se chovat v provozu. Já mám B noty několik let a pořád se učím a ještě dlouho se učit budu.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Po rovině to dá v pohodě, s mírnými obtížemi i do menšího kopcebloody cardinal píše: jo, ale musí na to být dostatečný objem, 1.2 HTP tohle dá imho dost těžko.
Rychlost zabíjí!
prijde mi to jako prasarna + to urcite neni efektivni, podobne jako drzet v kopci na spojce v prokluzu