Odhad vzdálenosti v zrcátku
Odhad vzdálenosti v zrcátku
Zdravím, nemáte nějaké fígle podle kterých odhadujete vzdálenost auta ve zpětném zrcátku? Dělá mi to dost problémy, protože nevím, kdy se už můžu před auto zařadit a kdy bych ho ještě vzal zadkem. Když je čas, tak se zařadím tehdy, když vidím v pravém zpětném celý předek předjížděného auta, ale to mám potom za zadkem docela dost místa tj. nepoužitelné pro měnění pruhů v kolonách atd. Díky za všechny rady.
Re: Odhad vzdálenosti v zrcátku
cvikem...nehledě na to, že každý auto má trošku jiný zrcátka. Ale co mě pomáhá, koukat jak do bočního tak do vnitřního zpětnýho, a z toho vydedukuju kdy je už možnost se zařadit
Já bych poradil fígl, objednej si pár jízd v autoškole...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Auto, ktere v zrcatku ukazuje zda je vedle tebe volno. Dobra pomucka pro lidi ,kterym prejizdeni z pruhu do pruhu dela problemy.
Jo, je pravda, že každé zrcátko, je u každého auta jiné. takže si to musíš osvojit.
- GeneHawkins
- Letec
Po narozeninách budeš davson13?
Pokud máš jenom trochu dojem, že se před auto řadíš tak, že bys ho mohl škrábnout, tak se řadíš moc brzo. Poslat to někomu před čumák je špatně.lampa píše:Zdravím, nemáte nějaké fígle podle kterých odhadujete vzdálenost auta ve zpětném zrcátku? Dělá mi to dost problémy, protože nevím, kdy se už můžu před auto zařadit a kdy bych ho ještě vzal zadkem. Když je čas, tak se zařadím tehdy, když vidím v pravém zpětném celý předek předjížděného auta, ale to mám potom za zadkem docela dost místa tj. nepoužitelné pro měnění pruhů v kolonách atd. Díky za všechny rady.
A jinak je to o praxi.
dej blinkr a ukaz, ze se chces radit..pokud zatroubí, tak si moc blízko
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou