Prasklá pneu na dálnici
Re: Prasklá pneu na dálnici
Ono taky zalezi na tom jaky to je rozmer. Me jednou utekla nebo praskla 235/35/19 a poznali jsme to az kdyz byla na hadry a behoun byl skoro odriznutej. Drama se zadny nekonalo.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ale treba u plne nalozeny dodavky, ktera ma na gumach vysokej profil to muze bejt docela peklo.honziss píše:Ono taky zalezi na tom jaky to je rozmer. Me jednou utekla nebo praskla 235/35/19 a poznali jsme to az kdyz byla na hadry a behoun byl skoro odriznutej. Drama se zadny nekonalo.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Taky hodně o to, jestli je to do zatáčky. Ten můj případ zrovna bylCaddy píše:asi taky zalezi, zda je to predni ci zadni....mne se to nastesti jeste nestalo
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Otec s Tranzitem skončil ve svodidlech.honziss píše:Ale treba u plne nalozeny dodavky, ktera ma na gumach vysokej profil to muze bejt docela peklo.
A s CR-Včkem ujel 15km s probodlou gumou (zadní). Na benzince (Shellka u Břeclavi) ho chtěli okrást, probodli mu gumu a on odjel. Zjistil to až po cca 15km (hranice se Slovenskem), kdy ho upozornili kolemjedoucí. V tu chvíli měl na ráfku už jen zbytky gumy a od kola létaly jiskry.
Stran řízení nepatří k nejsenzitivnějším lidem.
2.9T RWD
u nas typkovi bodly gumu na agipu na 18. km D2. Typek chtel zastavit az na pumpe, tak tech 12 km ujel po bouchlym kole. Zbyl disk a zbytky bocnic gumy. Auto nalozeny tak 6 metrakama