Předjíždění zprava a mylné tvrzení Autoškoly King
Re: Předjíždění zprava a mylné tvrzení Autoškoly King
takže jako vždycky. Nevyřešilo se zas nic. Bob ví naprosto přesně jak to je a kdo pochybuje je debil. Odkaz na předpis nedá protože blbče najdi si to sám. Že nic takovýho neexistuje? Blbče blbě hledáš. Pedjíždí se vlevo. Když se předjíždí vpravo tak to není předjíždění. Proč to není předjíždění? Noooo nejspíš proto že se předjíždí vlevo.
Bohužel předjíždění není v zákoně podrobně definováno. Mám tady starší učebnici kde je "předjíždění je jízdní úkon, při kterém se vozidlo jedoucí za jiným vozidlem přesune před toto vozidlo".
A jináč teda nikde není zaručeno že dopravní velepolicajt nemůže plácat blbosti. Bohužel je to spíš politik než odborná autorita.
Videa pana Grainera mám rád, ovšem jako autorita se u mne dost shodil tím jak propagoval tu pitomost zvanou "holandský hmat".
Bohužel předjíždění není v zákoně podrobně definováno. Mám tady starší učebnici kde je "předjíždění je jízdní úkon, při kterém se vozidlo jedoucí za jiným vozidlem přesune před toto vozidlo".
A jináč teda nikde není zaručeno že dopravní velepolicajt nemůže plácat blbosti. Bohužel je to spíš politik než odborná autorita.
Videa pana Grainera mám rád, ovšem jako autorita se u mne dost shodil tím jak propagoval tu pitomost zvanou "holandský hmat".
Treba to nelze presne rict z toho jak je to popsane v zakone. Ja netusim jak to je. Ja teda z prava predjizdim furt pac na to nemam nervy.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pepa: no, protože Krteček argumentuje CtrlC/CtrlV. To je mi panečku argument! To umí už 5tu leté dítě. Ale právo není o tom, zda umím někde najít citaci zákona a na té se točit dokola. Právo je především o souvislostech a návaznostech na další ustanovení a jiné právní předpisy.
Fakt nemám potřebu tady dávat návod, jak z toho případně ven. Stejně, jako mnoho jiných věcí. A už vůbec ne to infantilní děcko.
Brněnská: opravdu mi to žíly netrhá. Spím klidně a jsem zcela vyzenovaný. Jestli ti to nedošlo, tak mám z tebe hroznou prdel, proto ten Krteček
Jdi raději omrknout, kolik máš lajkčíčků u videíček.
Fakt nemám potřebu tady dávat návod, jak z toho případně ven. Stejně, jako mnoho jiných věcí. A už vůbec ne to infantilní děcko.
Brněnská: opravdu mi to žíly netrhá. Spím klidně a jsem zcela vyzenovaný. Jestli ti to nedošlo, tak mám z tebe hroznou prdel, proto ten Krteček
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
my neřešíme právo ale dopravní předpisy. Ty by měly mít jasný význam, smysl co se naučí a bude používat téměř každý. Za jízdy fakt nemůžu řešit souvislosti a návaznosti něčeho co nejde vyhledat ani po večeru stráveným u internetu a hádat se s právníkama o tečku nad i.
V zákoně je celkem jasně popsáno kdy a jak se má a nemá předjíždět. Citovat to nebudu. Pokud existuje něco co to vykládá jinak, sem s tím. Chci to vidět. Pokud ne, pak platí co je v zákoně a někdo tady blbě žvaní a možná i úmyslně a zlomyslně uvádí ostatní v omyl.
V zákoně je celkem jasně popsáno kdy a jak se má a nemá předjíždět. Citovat to nebudu. Pokud existuje něco co to vykládá jinak, sem s tím. Chci to vidět. Pokud ne, pak platí co je v zákoně a někdo tady blbě žvaní a možná i úmyslně a zlomyslně uvádí ostatní v omyl.
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Díky, su rád, že se najde i někdo jinej, kdo si toho taky všiml... (takže jako vždycky. Nevyřešilo se zas nic. Bob ví naprosto přesně jak to je a kdo pochybuje je debil. Odkaz na předpis nedá protože blbče najdi si to sám. Že nic takovýho neexistuje? Blbče blbě hledáš.)PepaSFI píše: ↑stř 04 zář 18:06 takže jako vždycky. Nevyřešilo se zas nic. Bob ví naprosto přesně jak to je a kdo pochybuje je debil. Odkaz na předpis nedá protože blbče najdi si to sám. Že nic takovýho neexistuje? Blbče blbě hledáš. Pedjíždí se vlevo. Když se předjíždí vpravo tak to není předjíždění. Proč to není předjíždění? Noooo nejspíš proto že se předjíždí vlevo.
Předjíždění - není definice, zůstává jazykový výklad, dost podobný tomu staršímu: "dostat se jízdou před jiné vozidlo"
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Za to ty "argumentuješ" urážkama a to by taky zvládl 5 letej nerváček, to ses teda ukázalřidičBOB píše: ↑stř 04 zář 18:37 Pepa: no, protože Krteček argumentuje CtrlC/CtrlV. To je mi panečku argument! To umí už 5tu leté dítě. Ale právo není o tom, zda umím někde najít citaci zákona a na té se točit dokola. Právo je především o souvislostech a návaznostech na další ustanovení a jiné právní předpisy.
Aha, takže když někdo zpochybní "za tohle postih nehrozí" tak je to blbost, ale přitom ty argumentuješ "umím se z toho vykecat" - fakt tam jako nevidíš, že případně někomu za to ten postih hrozí? že když se z něčeho musíš vykrucovat, tak to asi nebude tak úplně čistý?
Jojo, ty seš tak vyzenovanej, úplně z tebe ten zen srší Já vím..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Dopravní předpisy jsou zákon. Zákony jsou právní předpisy. Pokud máš pocit, že za každých okolností platí předně to, co je psáno, tak se opravdu velmi pleteš.
Výklad zákona náleží soudu a ten řeší širší souvislosti a ne jenom to, co je taxativně psáno.
Velmi pochybuji, že to nevíš. Pokud opravdu ne, tak tahle diskuze nemá moc smysl.
Výklad zákona náleží soudu a ten řeší širší souvislosti a ne jenom to, co je taxativně psáno.
Velmi pochybuji, že to nevíš. Pokud opravdu ne, tak tahle diskuze nemá moc smysl.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Krteček: “umět se z něčeho vykecat” je v podstatě práce každého obhájce. Úplně tedy nevím, co je na tom špatného.
Infantilní děcko mi fakt nemůže rozhodit mé čakry, ať už si o tom myslíš cokoliv.
Natočit pár dementních videí, postnout je na všechny možné weby, je opravdu málo na to, aby ses mohl k něčemu vyjadřovat; navíc o tom tvrdit, že to je jediná možná pravda a ostatní se hrozně pletou, chytráci.
Infantilní děcko mi fakt nemůže rozhodit mé čakry, ať už si o tom myslíš cokoliv.
Natočit pár dementních videí, postnout je na všechny možné weby, je opravdu málo na to, aby ses mohl k něčemu vyjadřovat; navíc o tom tvrdit, že to je jediná možná pravda a ostatní se hrozně pletou, chytráci.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Bacha aby ti nepraskla žilka... Já vím, tebe opravňují ty tvoje dementní urážky všeho a všech, kdo si dovolí s tebou nesouhlasit. Myslím, že z tvýho chování a vystupování se dá udělat docela solidní obrázek o tom, jakej seš nerváček, kterej je zvyklej si všechno vyřvat nebo vymlátit, místo aby použil normální argument.řidičBOB píše: ↑stř 04 zář 21:01 Krteček: “umět se z něčeho vykecat” je v podstatě práce každého obhájce. Úplně tedy nevím, co je na tom špatného.
Pořád tak nějaks nepřišel s ničím, čím bys podpořil svoje názory, abys vyvrátil ty moje.. ale chápu.. seš zvyklej se vztekat jak malý děcko, který když nedostane co chce, tak mlátí do věcí...
Článkem se snažím vyvracet tvrzení, že za podjíždění nehrozí postih... Takže se nepletou? Takže oba ty výroky toho policejního šéfa sou naprosto v pořádku aji když pokaždý tvrdí naprostej opak?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Za podjíždění opravu žádný postih nehrozí
Koukám, že krom dopravního experta, seš i psychoanalytik amatér Obojí ti jde evidentně stejně…na hovno.
Tady ale neobjevíš žádnou Ameriku. Na rozdíl od tebe, mne zná osobně vcelku dost zdejších členů
Co tam máš dál, Krtečku?
Koukám, že krom dopravního experta, seš i psychoanalytik amatér Obojí ti jde evidentně stejně…na hovno.
Tady ale neobjevíš žádnou Ameriku. Na rozdíl od tebe, mne zná osobně vcelku dost zdejších členů
Co tam máš dál, Krtečku?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time