Kolony díky ZÁMĚRNÉMU A BEZDŮVODNÉMU blokování pruhů kamiony
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kolony díky ZÁMĚRNÉMU A BEZDŮVODNÉMU blokování pruhů kam
Davcza: ad 2) a ne jenom to...důležité je také vědet, zda o mne řidič kamionu ví nebo zrovna má rozkoukané péčko (zahlídnul jsem v kabině xkrát).
Ďáblův advokát je snad silný výraz...ale: xlet jsem měl v autě vysílačku a stačilo mi to na přehled mozkového trustu, co za tím sedí; tankuji na stejných pumpách, takže opět mám přehled, co to je za bandu, atd.
Ale vím, že jsou mezi nimi i slušní borci, co to mají v ruce a přemýšlí jinak. Bohužel je jich málo a lehce se v té druhé skupině ztratí. Navíc - o těch tady řeč nebyla a není, protože si jich v provozu nikdo nevšimne. A tak to má být - jezdit tak, abych nikomu nepřekážel - rychlost, přednosti a další věci jsou až podružné.
Ďáblův advokát je snad silný výraz...ale: xlet jsem měl v autě vysílačku a stačilo mi to na přehled mozkového trustu, co za tím sedí; tankuji na stejných pumpách, takže opět mám přehled, co to je za bandu, atd.
Ale vím, že jsou mezi nimi i slušní borci, co to mají v ruce a přemýšlí jinak. Bohužel je jich málo a lehce se v té druhé skupině ztratí. Navíc - o těch tady řeč nebyla a není, protože si jich v provozu nikdo nevšimne. A tak to má být - jezdit tak, abych nikomu nepřekážel - rychlost, přednosti a další věci jsou až podružné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Děkujeme za kázání, bohužel však někdy arogantní komentář s pravopisnými chybami přinese více informací, než osvícený pedagog.KDB píše:Neškodilo by víc nadhledu a tolerace a méně arogance v téhle diskuzi.
Nicméně to stejně není vina diskutujících, ale vedení společnosti v naší republice.....
Mimochodem, "vedení společnosti" je oblíbená výmluva, ještě se začni vymlouvat na komunisty.
On někdo společnost vede? Nevšiml jsem si.
Spíš bych to nazval jako dvě vrstvy, jedna systém krmí a druhá ho dojí, o nějakém vedení společnosti nelze hovořit.
Kamiony řídí tzv řidiči s profesákem,a přes deset let znají pravidlo zachování 3m široké uličky mezi pruhy pro IZS.
Viděl jsi ty 3m v CZ někdy dříve, než začne houkat a blikat vůz IZS?
Ano, potom se ta ulička tvoří těžko, když je dálnice inteligentem zašpérovaná.
Díky tomu IZS mají např 2x delší dojezdovou dobu.
Vzpomeň si na to až budeš zaklíněný v autě a budeš počítat sekundy.
Proč mají někdy problém projet motorky? Proč je někdo blokuje?
Brání snad motorky v pohybu kamiónům?
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Davcza: Neboj, někteří z nás mají tušení, co to je vlastnit autodopravu, spedici a zasílatelství, natož řídit nadměr.
Někdo vozí sporadicky i tanky, jiný třeba jenom listy pro větrné elektrárny takže buď zcela v klidu.
Nikdo neháže všechny do jednoho pytle.
Jen diskutujeme na konkrétní téma.
Někdo vozí sporadicky i tanky, jiný třeba jenom listy pro větrné elektrárny takže buď zcela v klidu.
Nikdo neháže všechny do jednoho pytle.
Jen diskutujeme na konkrétní téma.
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Místy je to pavlač, nikoliv diskuze....
MG - radost až na kost.
- Lachende Bestien
- Letec
Většina z nás se zatím nenaučila alespoň dostatečně zvládat transformaci negativních emocí v pozitivní.
Podle toho to u nás nejen na silnicích vypadá.
A konkrétně v téměř anonymních internetových diskuzích pak jde o to, kdo dokáže rafinovanějšími demagogickými formulacemi, logickými klamy a manipulací s emocemi ostatních lépe zakrýt skutečnou podstatu svých příspěvků - udělat ze sebe nejmazanějšího, nejmorálnějšího bezchybného světáka a po ostatních rozházet co nejvíce tuhých finálních produktů svého metabolismu.
Dobrou chuť!
A konkrétně v téměř anonymních internetových diskuzích pak jde o to, kdo dokáže rafinovanějšími demagogickými formulacemi, logickými klamy a manipulací s emocemi ostatních lépe zakrýt skutečnou podstatu svých příspěvků - udělat ze sebe nejmazanějšího, nejmorálnějšího bezchybného světáka a po ostatních rozházet co nejvíce tuhých finálních produktů svého metabolismu.
Dobrou chuť!
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Velmi výstižnéLachende Bestien píše:Většina z nás se zatím nenaučila alespoň dostatečně zvládat transformaci negativních emocí v pozitivní.
Dobrou chuť!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není nutné citovat předchozí post...
Ještě, že to píše ten pravý...
Ještě, že ho mám v ignoraci...
Ještě, že to píše ten pravý...
Ještě, že ho mám v ignoraci...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak koukám, že jediné řešení je asi kastrace jedinců zde evidentně nadměrně obtěžkaných testosteronem.
Zkušenost z dnešní D1:
1) Do levého se stejně odváží málokdo. Do kopce raději jedou s kamiony 70km/h, než se kvůli zvýšení rychlosti o 10km/h stresovat a riskovat poškození vozu.
2) Když to stojí, tak to stojí, ZIP ne ZIP. Propustnost ZIPU je mizerná, protože i když se všichni budou snažit, v rychlosti vyšší než 30km/h to stejně nezvládnou. Rozumnější by už bylo pouštět střídavě oba pruhy a nechat odjet vždy alespoň 1 km fronty. Rozjela by se totiž rychleji.
3) S žádným kamioňákem, který by někde něco blokoval jsem se jako obvykle nesetkal.
Zkušenost z dnešní D1:
1) Do levého se stejně odváží málokdo. Do kopce raději jedou s kamiony 70km/h, než se kvůli zvýšení rychlosti o 10km/h stresovat a riskovat poškození vozu.
2) Když to stojí, tak to stojí, ZIP ne ZIP. Propustnost ZIPU je mizerná, protože i když se všichni budou snažit, v rychlosti vyšší než 30km/h to stejně nezvládnou. Rozumnější by už bylo pouštět střídavě oba pruhy a nechat odjet vždy alespoň 1 km fronty. Rozjela by se totiž rychleji.
3) S žádným kamioňákem, který by někde něco blokoval jsem se jako obvykle nesetkal.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ad1) že se odváží málokdo není argument. Jezdím D1 pravidelně a odváží se tam dost řidičů - ne všichni ale předjíždějí. Když na to nemám koule/odhad/cokoliv, necpu se tam a jedu 70 za kamiony.
ad2) nemá smysl diskutovat s někým, kdo z primcipu ZIP odmítá, protože je chytřejší než ti, co jej vymysleli a vlastně chytřejší než všichni. "Péťo - prostě nehoří!"
ad3) že jsi se s tím nesetkal meznamená, že se to neděje. "Já vaší píču taky neviděl a věřím, že ju mátě"
Takže asi tak...
BTW: tvá stylizace do role správného mravokárce je trochu trapná.
ad2) nemá smysl diskutovat s někým, kdo z primcipu ZIP odmítá, protože je chytřejší než ti, co jej vymysleli a vlastně chytřejší než všichni. "Péťo - prostě nehoří!"
ad3) že jsi se s tím nesetkal meznamená, že se to neděje. "Já vaší píču taky neviděl a věřím, že ju mátě"
Takže asi tak...
BTW: tvá stylizace do role správného mravokárce je trochu trapná.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ano, nejlepší je diskuze lidí se stejnými názory. Ta má teprve ten pravý smysl.
Jsem trapný? Možná. Mně zas přijde trapných posledních x příspěvků od lidí, kteří by měli být teoreticky již dospělí.
Jsem trapný? Možná. Mně zas přijde trapných posledních x příspěvků od lidí, kteří by měli být teoreticky již dospělí.