Testy na Autoforum.cz
Testy na Autoforum.cz
Jen málokterý výrobce aut si dnes dovolí pustit na trh nové auto s atmosféricky plněným motorem - ti masoví touží po nízké papírové spotřebě, ti sportovně orientovaní po výkonu. A obojí turbo snadno dodá. Audi se rozhodlo jít tou těžší cestou a vsadilo u nové R8 na desetiválcový pětilitr s atmosférickým plněním. Je něco takového v dnešní době vůbec konkurenceschopné? A pokud ano, jak R8 funguje jako celek? A je skutečně tak odtažitá, jak se praví?
http://www.autoforum.cz/testy-aut/rychl ... ne-dekuji/
http://www.autoforum.cz/testy-aut/rychl ... ne-dekuji/
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Re: Testy na Autoforum.cz
Moc pěkný test. Jen je to alespoň pro mě z úplně jiného světa, takže je těžký si to dát nějak do vztahu s tím co znám - reálná rychlost R8 musí být ukrutná... Jen dotaz - kam se podělo jízdní video? Jestli už to bylo tak za hranou, že už i af to radši nezveřejnila, tak to by bylo hodně zajímavý pokoukání .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Nasel jsem ze to da 0-200 za 9.1 , to se asi rozjede na 200+ na okresce skoro vsude.
Taková dynamika motorky, jen s tím rozdílem že to líp brzdí a zatáčí . Si fakt neumím představit to video a ještě s prckem na sedačce spolujezdce (viz ta dětská autosedačka).
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
len pre zaujimavost, aka je spotreba R8 pri Vmax?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak tomu sa hovori spravne odstartovanie novej temy
Skoda len ze nie je to jazdne video, iked asi chapem ze to uz nie je moc zverejnitelne, uz len z toho popisu diania mi prislo ze to bude nieco takohoto:
PS: Vianocny special nejaky nebude?!
Skoda len ze nie je to jazdne video, iked asi chapem ze to uz nie je moc zverejnitelne, uz len z toho popisu diania mi prislo ze to bude nieco takohoto:
PS: Vianocny special nejaky nebude?!
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
. A teď si představ záznam z kamery na toho prcka, který už je asi zvyklý a který bude při tomhle tempu usínat a nebo si hrát s nějakou hračkou .
Proč by to nemělo být zveřejnitelné? DStyk je nestíhatelná osoba.
Spíš mě zaujalo, že v komentářích někdo zmiňoval, že se pj vrátil z krimu. Copa je to za ošklivé drby?
Spíš mě zaujalo, že v komentářích někdo zmiňoval, že se pj vrátil z krimu. Copa je to za ošklivé drby?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
DStyk se zacal venovat jine cinnosti a na nataceni okreskovych jizd rezignoval. je s nimi amen a neda se pocitat, ze by se znovu objevily.
nesmyslne komentare nestoji za komentar
vanocni special nevim, silvestrovsky ano. musim jen ukecat sefredaktora, aby zverejnil to, co vcera napsal a u ceho jsem se ja dnes rano kralovsky pobavil.
nesmyslne komentare nestoji za komentar
vanocni special nevim, silvestrovsky ano. musim jen ukecat sefredaktora, aby zverejnil to, co vcera napsal a u ceho jsem se ja dnes rano kralovsky pobavil.
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Stepan píše: Spíš mě zaujalo, že v komentářích někdo zmiňoval, že se pj vrátil z krimu. Copa je to za ošklivé drby?
Asi někoho zbožné přání
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time