Snowman000 píše:
tychktorych casopisov a medii sa vyznamne menia sefredaktormi a prispievatelmi. Toho som si strasne vsimol na spominanom AUTOCARe.
Tak to urcite je, obsah vytvari lide a ne znacka. Autocar samo o sobe neznamena nic... Ostatne, mam za sebou cerstve podobnou zmenu jako Chris Harris a z toho jak jsme roky delali AutoRevue nezbylo behem chvile prakticky nic.
Znam pochopitelne vetsinu ceskych novinaru a rekl bych, ze cesky Autocar byval kvalitni v dobe, kdy tam pracoval Honza Cerny, ktereho povazuji za rozumneho cloveka. Take Jirka Cervenka je mi blizky, ale myslim, ze skoncil na spatnem webu
, ktery mi prijde byt trvale nesrozumitelny pro dvojjakost sveho pristupu k veci. Pozdeji jsem AC nesledoval a vzhledem k nekonecne fluktuaci lidi v branzi ani nevim, kdo jej dnes dela. Znam jednotlive lidi, ale ptat se: "Kde dnes pracujes," to se na tiskovkach nenosi, neresilo by se tam nic jineho
Ale asi bychom toto opravdu meli presunout do jineho tematu, pokud chceme ostatni magaziny "zdrbnout"
Pro me to neni zadne tabu - pokud neco nekdo cte, patrne si mysli, ze to autori delaji dobre a bude tak cinit bez ohledu na to, zda to tu resime, nebo ne. A pokud nekdo cte nas, bude to delat do te doby, dokud to budeme delat dobre a ne do chvile, nez se nekde zminime o tom ci onom...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n