Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Rád bych na tomto místě poodkrýval, co zajímavého chystáme pro nejbližší vydání Autoforum.cz. Půjde hlavně o témata, která nejsou přímo závislá na aktuálním dění, tedy zejména testy aut.
Budu také rád, když zmíníte, o čem byste si rádi přečetli Vy. Určitě nebudeme schopni vyhovět všemu, ale leccos se dá zařídit - rád bych využili flexibility menšího titulu a maximálně vycházel vstříc těm, kteří jej čtou a číst chtěji. Naše možnosti jsou hlavně co do testů mnohem lepší než tomu bylo v mém předchozím působišti, mám k dispozici více prostředků i autorů.
A protože toto téma se časem poněkud rozvolnilo, můžeme zde probrat i vše, co s stalo či právě děje na Autoforum.cz z technického, obsahového i jakéhokoli jiného hlediska.
Budu také rád, když zmíníte, o čem byste si rádi přečetli Vy. Určitě nebudeme schopni vyhovět všemu, ale leccos se dá zařídit - rád bych využili flexibility menšího titulu a maximálně vycházel vstříc těm, kteří jej čtou a číst chtěji. Naše možnosti jsou hlavně co do testů mnohem lepší než tomu bylo v mém předchozím působišti, mám k dispozici více prostředků i autorů.
A protože toto téma se časem poněkud rozvolnilo, můžeme zde probrat i vše, co s stalo či právě děje na Autoforum.cz z technického, obsahového i jakéhokoli jiného hlediska.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Re: Co chystáme na Autoforum.cz
A rovnou začnu s první záležitostí - pokud stihnu vše připravit, v neděli by měl vyjít test BMW 740d xDrive od Martina Šimka. Trochu úzce zaměřené auto, ale pokud by někoho zajímalo, kam to BMW dotáhlo s řadou sedm, určitě sledujte Autoforum.cz
Skanz3n
Skanz3n
1. celkem dobré se mi zdají dlouhodobé testy automobilů (třeba na 50tkm apod.)
2. dění okolo dopravy obecně - nové zákony, jejich rozbory, názory, důsledky a s tím související interview s jejich autory
3. článek (hlavně test) by jistě obohatilo kromě fotek i nějaké video
To je tak všechno, co mě zatím napadá
2. dění okolo dopravy obecně - nové zákony, jejich rozbory, názory, důsledky a s tím související interview s jejich autory
3. článek (hlavně test) by jistě obohatilo kromě fotek i nějaké video
To je tak všechno, co mě zatím napadá
Rychlost zabíjí!
Dlouhodobe testy... V redakci casopisu se obcas delaji, dalo by se toho vyuzit i pro obsirnejsi a castejsi online vystup, ale osobne tihnu spise k testum zalozenych na dlouhodobe zkusenosti skutecneho uzivatele. Sam mohu treba napsat (uz jsem to ale delal v minulosti nekolikrat u jinych aut, tak se mi moc nechce ) o Octavii 4x4 po 100 tkm, i dalsi lide z redakce maji podobne zkusenosti. Jeste zvazim, co preferovat - "profi" dlouhodoby test probiha obvykle tak, ze se to auto dava vsem koho znate, hlavne aby se s tim najely slibene kilometry a autor pak pise o necem, co poradne nezazil. To se mi nezda jako skutecne dlouhodobe pouzivani...
Deni okolo dopravy se chceme venovat, ale to je hlavne na me a priznam se, ze k tomu nyni mam po mnoha clancich bijicich vetrne mlyny mensi odpor Uz me nebavilo rikat porad totez - viz vcerejsi Bartovina. Ale ano, chceme byt tomuto tematu blize, jen novinky ze sveta nestaci.
Video je dobre, ale jednak je velmi narocne na realizaci a pak vim, ze autora svadi k mensi popisnosti testu. Chci, aby sam test vystavoval dokonalou iluzi sdelovaneho, existence videa je v tomto smeru demotivujici. Urcite by nebyl problem nejaky onboard (alespon...), ale komplexni videotest, na neco takoveho si budeme muset nejprve vydelat Kdyby Vas to alespon trochu uspokojilo, hodim na nas YT kanal video se sprintem M3 a RS5
Kazdodpadne dekuji za pripominky, vazim si jich.
Deni okolo dopravy se chceme venovat, ale to je hlavne na me a priznam se, ze k tomu nyni mam po mnoha clancich bijicich vetrne mlyny mensi odpor Uz me nebavilo rikat porad totez - viz vcerejsi Bartovina. Ale ano, chceme byt tomuto tematu blize, jen novinky ze sveta nestaci.
Video je dobre, ale jednak je velmi narocne na realizaci a pak vim, ze autora svadi k mensi popisnosti testu. Chci, aby sam test vystavoval dokonalou iluzi sdelovaneho, existence videa je v tomto smeru demotivujici. Urcite by nebyl problem nejaky onboard (alespon...), ale komplexni videotest, na neco takoveho si budeme muset nejprve vydelat Kdyby Vas to alespon trochu uspokojilo, hodim na nas YT kanal video se sprintem M3 a RS5
Kazdodpadne dekuji za pripominky, vazim si jich.
Skanz3n
Skanz3n
Není zač
Jinak chápu, většinou to není nic, co by se dalo zrealizovat přes noc, spíše takový nápad do budoucna.
Jinak chápu, většinou to není nic, co by se dalo zrealizovat přes noc, spíše takový nápad do budoucna.
Rychlost zabíjí!
Napadá mě třeba test aut pro začínající řidiče. To je sice porměrně široký pojem, protože řídit může začátečník všechno, ale.. Třeba stanovit cenový limit na x tisíc kč, a srovnat v této cenové relaci nová, nebo zajímavá ojetá auta.
Začínající řidič chce buď wow efekt, výkon, nebo malou spotřebu a provozní náklady, ideálně všechno dohromady..
Začínající řidič chce buď wow efekt, výkon, nebo malou spotřebu a provozní náklady, ideálně všechno dohromady..
Mám rád automatické převodovky.
Plant: S nadsazkou bych rekl, ze testu prvni Fabie RS je plny internet , ale rozumim. Urcite je to zajimave, mam v hlave par tipu, ktere bych do takoveho squadry obsadil. Za nejakych 100 tisic Kc uz se da vybirat z par aut, ktera nabidnout tu vice funkcnosti, tu vice stylu, tu vice komfortu...
Skanz3n
Skanz3n
Ještě že se do hranice 100 tisíc ta fabie nevejde.
...enyky benyky na holý pupíky...
mohu napsat test audi A4?