Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Hm, v Brně bylo tuším max +3, hnusná kosa
Ráno cesta SY-Brno místy fest namrzlá, jednou jsem málem líznul svodidla (chybělo tak 20cm), o kousek dál jsem ještě s jedním chlapíkem tahal ženskou z nabouranýho auta (2x přes střechu do pole) a tam kde jsem projížděl kolem 7:00 se o chvilku později stal smrťák... V práci taky žádná hitparáda. Celkově dosti divnej den #:-sKdyby se odpoledne nestavil Deli na kafe, tak bych snad měl i depresi
Ráno cesta SY-Brno místy fest namrzlá, jednou jsem málem líznul svodidla (chybělo tak 20cm), o kousek dál jsem ještě s jedním chlapíkem tahal ženskou z nabouranýho auta (2x přes střechu do pole) a tam kde jsem projížděl kolem 7:00 se o chvilku později stal smrťák... V práci taky žádná hitparáda. Celkově dosti divnej den #:-sKdyby se odpoledne nestavil Deli na kafe, tak bych snad měl i depresi
Sloužím lidu, rád jsem pomohl
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
zpet k hlavnimu tematu. sepsali jsme neco jako pruvodce po NS. samo, neni to uplne, jako zaklad by to snad stacit melo. takze pro ucastniky minuleho srazu, budoucich srazu, jakoz i pro vsechny ostatni, necht je k uzitku
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/no ... ce-ringem/
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/no ... ce-ringem/
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Super! Nějakej dobrovolník, co mi bude dělat navigátora? 0:}mmira píše:sepsali jsme neco jako pruvodce po NS
klidne, ale bude to drahy ). tedy myslim to nasledne cisteni sedacky spolujezdce
Autoforum.cz
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
copak - Ty máš za vzor svobodníka Halíka?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No já jsem chtěl dodat něco jako, že je podstatné aby uměl číst rychlejš, než já přemýšlim nad blbostma…
rB: ne, jen mam coby spolujezdec strach. tedy jak u koho. ale pri vubec prvni jizde po NS jsem malem proslapl podlahu, jak jsem ridici pomahal brzdit.
jb: cist rychle umim, jen je otazka, jestli toho budu schopen. zvlaste, jestli tam vytahnes jeden z tech svych zaoceanskych parniku.
jb: cist rychle umim, jen je otazka, jestli toho budu schopen. zvlaste, jestli tam vytahnes jeden z tech svych zaoceanskych parniku.
Autoforum.cz
Nojo, mě prvně protáh několikrát PJ, takže všechna další kola bych klidně moh vařit kafe nebo dělat za jízdy sendviče 0:}mmira píše:mam coby spolujezdec strach. tedy jak u koho. ale pri vubec prvni jizde po NS jsem malem proslapl podlahu, jak jsem ridici pomahal brzdit.
Ale notak, jsem na tom teď s Kulíškem váhově na kilo stejně, jako drugster s novým Mkem :] (sic!)mmira píše:jestli tam vytahnes jeden z tech svych zaoceanskych parniku.