Prave mi ve schrance pristal jeden velmi prijemny email. Pri jednom kole jsem mel za zadkem cernou M3, docela hodne upravenou. Po dojezdu do cile jsem ji nasel na parkovisti, vyklubal se z toho nejaky NS veteran, trochu jsme pokecali a povida, ze ma v aute kameru a ze me urcite natacel. Dal jsem mu email a pan mi prave poslal email s linkem na stazeni videa. Tak mam zadara a bez slozite organizace video z celeho kola.
Jde tam pekne videt, jak on jede na pohodu a ja se s tim pred nim peru na limitu vetsinou mem, obcas auta.
Fakt me potesil.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
noswear: tento prubeh je tam "obvykly", jenze poloha auta napric uprostred oblouku a jeste na vnejsku tomu neodpovida. navic ma osekany pravy bok a ani tam neni rozhozena hlina, ktera by tam byla, pokud by sel do hodin.
ten podle me musel vyvest neco jineho.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Tak tomu říkám klika, aby se za tebou vezl celý okruh a mít z toho takovýhle záběry. Pěkné. Jinak z videa je vidět, že hrozně málo catuješ a to tě stojí dost času (to bylo první na co mě taky upozorňoval kamarád, když tam jel se mnou). Jaký byly gumy? Kurňa já bych se tak svezl...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).