Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
to bílé EVO mi je nějaké povědomé.. není náhodou z rožnova či okolí? Pavprochu, tys ho někdy nepotkal?
Pravda vyděsí
JeBrus píše:to bílé EVO mi je nějaké povědomé.. není náhodou z rožnova či okolí? Pavprochu, tys ho někdy nepotkal?
Ain´t nobody got time for that
-
- Autoškolák
merkur píše:Beztak tě někde ve svých onboardech určo mám,jelikož jsem chvílu jel za tebou.Musel bych to ale někde pohledat.koncernova_simonka píše:takovy skromny dotazek bych mela... Nezavadil o me nekdo sekundou videa,kdyz uz jste neco porizovali? Taky bych se podivala treba
tak kdybys na to náhodou někde narazil ...
ta značka mi přišla povědomá, vídám ho docela častocharger píše:JeBrus píše:to bílé EVO mi je nějaké povědomé.. není náhodou z rožnova či okolí? Pavprochu, tys ho někdy nepotkal?
Pravda vyděsí
Vavris píše:
moc hezky sestříhané onboardy od Michala z ToS.
Nás z Rožnova a okolí je tady koukám dost a i žlutý Civic na fotkách pochází odtud...Brus píše:ta značka mi přišla povědomá, vídám ho docela častocharger píše:JeBrus píše:to bílé EVO mi je nějaké povědomé.. není náhodou z rožnova či okolí? Pavprochu, tys ho někdy nepotkal?
Ain´t nobody got time for that
neuvědomuju si, že bych ať už teho sivika nebo to evo někdy potkal v ulicích rožnova.... ale na mou stařeckou pamět už není takový spolehnutí jakzamlada...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
na okruhu se mi vzdy neco stane s autem. tak jsem se desil, co to bude tentokrat. uz uz to vypadalo, ze nic. tedy autu se opravdu nic nestalo, ale dnes jsem z brasny vytahl fotak, co jsem pri prvni runde zapomnel volne lozeny v kufru a prisel na to, ze se mi rozbil polarizak
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
spatny dojemVavris píše:Mám dojem, že ten nápad uspořádat trackday vzešel přímo od kluků z ToS.
Autoforum.cz
Možná se zeptat Mira Mihálika.mmira píše:spatny dojemVavris píše:Mám dojem, že ten nápad uspořádat trackday vzešel přímo od kluků z ToS.