Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
A kurv... Tohle je jediný co se mi na NS nelíbí, ale zas to vypadá, že z těch aut všichni velezli (jen asi se slzama v očích). Bez rizika prostě není fun.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
bohuzel, jeden z pilotu skoncil s tezkym zranenim v nemocnici
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ajaj ... je k tomu někde nějaký psaní?
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
no co bys chtel psat? parta typku "co to ma v ruce" jedouc "svymi pravidly" to nezvladla
http://www.polizei.rlp.de/internet/nav/ ... agesize=10Arnie J píše:ajaj ... je k tomu někde nějaký psaní?
Autoforum.cz
dík... takže nic víc, než to co jsi nám tu shrnul v pár větách, se už nedozvíme
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
lehce bych te opravil na " co by to chtela mit v ruce"goes píše:no co bys chtel psat? parta typku "co to ma v ruce" jedouc "svymi pravidly" to nezvladla
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
prvni video z akce. jak jde videt, bylo to tam dost huste a myslim, ze bylo velke stesti, ze to skoncilo jen u 8 aut.
http://www.autoforum.cz/bleskovky/nehod ... -na-videu/
http://www.autoforum.cz/bleskovky/nehod ... -na-videu/
Autoforum.cz
sakra, pojedu 14. kolem a chtel jsem dojezdit dve kola co mi zbyla..a ono je zavreno
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Radkovy hloupe provokace komentovat nebudu. Jen mu touto cestou pripomenu, ze to posledni dobou opet prehani. A cekam s prstem na spousti na posledni kapku, abych nekomu rekl, at ho pod jakymkoli nickem 24 hodin denne eliminuje ze vsech casti tohoto webu. Tento stereotyp me opravdu nebavi.drugster píše:lehce bych te opravil na " co by to chtela mit v ruce"goes píše:no co bys chtel psat? parta typku "co to ma v ruce" jedouc "svymi pravidly" to nezvladla
Jinak je ze vcerejsiho videa videt jen tolik, ze to v ruce nemeli organizatori, a to tezce. Resit auta rozhazena po silnici na tomto miste timto zpusobem je naprosto tristni a nemohlo to skoncit jinak. Az jsem se divil, nebot vetsinou k tomu pristupuji stylem "better safe than sorry" a i mnohem banalnejsi situace v mene problematickych mistech resi razantneji. Snad se pouci...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n