Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
jestli to škrtá u zadních kol, tak je to problém z výroby...byla na to svolávačka Mě to dělalo na 18" i 19" a známému to taky dělá u 18"
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No tak samozreme, kdyz autobus tak luxusni. Jeste jsem vam mohl pustit televizi ze.Ihope995 píše:Podle mě tohle už jsou jen výmluvy ... V M3 měl zase zaplou klimu a v Z4M byla vyplá to taky udělá hodněBond007 píše:jo a jeste jsem mel natankovano jen 95 oct, ve Vysokym Myte nic lepsiho nemeli... to taky udela hodne
Bonde souhlasim, 95 ubere vykon, to je jasny. Ja ji tam mel taky
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
jo ma to na blatnicich nalepeny nejaky plastovy desticky... taky to drhlo o nejaky plechy co jsem vyhnul na benzince s pomoci rukojeti umyvadla oken ale pri propruzeni to dre furt..ale mam tam 245/35 18"řidičBOB píše:jestli to škrtá u zadních kol, tak je to problém z výroby...byla na to svolávačka
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tak potom tu už je jenom ta Klima no .... xDdrugster píše:No tak samozreme, kdyz autobus tak luxusni. Jeste jsem vam mohl pustit televizi ze.Ihope995 píše:Podle mě tohle už jsou jen výmluvy ... V M3 měl zase zaplou klimu a v Z4M byla vyplá to taky udělá hodněBond007 píše:jo a jeste jsem mel natankovano jen 95 oct, ve Vysokym Myte nic lepsiho nemeli... to taky udela hodne
Bonde souhlasim, 95 ubere vykon, to je jasny. Ja ji tam mel taky
Nebát se.... !
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To by se tam mělo normálně vejít... já mám 235/35 19" V servisu mi s tím něco prováděli a už je to ok. Zeptej se na to.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Je t o proste neuveritelny auto. prakticky a rozdava radost i spolujezdcumIhope995 píše:Jo ale ten kdo seděl ve prostřed to měl v pohodě...řidičBOB píše:Stejně nejlepší byla jízda 5ks ve 130i s Pavlem za volantem
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
popravdě - bylo to opravdu až neuvěřitelné
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
az tam draha zase pojede, dam ji to za ukolřidičBOB píše:To by se tam mělo normálně vejít... já mám 235/35 19" V servisu mi s tím něco prováděli a už je to ok. Zeptej se na to.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
jednou jsme jeli ve ctyrech i v Z4 to bylo taky radostidrugster píše:Je t o proste neuveritelny auto. prakticky a rozdava radost i spolujezdcumIhope995 píše:Jo ale ten kdo seděl ve prostřed to měl v pohodě...řidičBOB píše:Stejně nejlepší byla jízda 5ks ve 130i s Pavlem za volantem
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Já sem se dokonce i BÁL !!!!drugster píše:Je t o proste neuveritelny auto. prakticky a rozdava radost i spolujezdcumIhope995 píše:Jo ale ten kdo seděl ve prostřed to měl v pohodě...řidičBOB píše:Stejně nejlepší byla jízda 5ks ve 130i s Pavlem za volantem
jo a v z4 to musela bejt taky sranda ... xD
Nebát se.... !