Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
-
- Autoškolák
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
kluci co jeli semnou a s acerem na ring a dal kdo se prida mozna jeste nejaci kluci mimo forum.
Tyjo skoda, ze zrovna streda. To bych se jako prazak klido i pridal Na motokarach jsem nebyl ani nepamatuji..
Edit: Planuje se kdyztak neco dal do budoucna ? Nejaky podobny prazsky srazy ?
Edit: Planuje se kdyztak neco dal do budoucna ? Nejaky podobny prazsky srazy ?
Naposledy upravil(a) vojtadub dne pon 25 črc 22:39, celkem upraveno 1 x.
To se nemůžu zepatat? Sem moc nechodím, tak nemám takový přehled.vasco píše:Teda ty jsi detektiv...
2.016V 99kW
Tak se mi konecne podarilo roztridit a nahrat fotky od kluku z minuleho vikendu a stvoril jsem takove kratke ohlednuti Pokud chcete zavzpominat, nebo nasat atmosferu, voila
http://www.autoforum.cz/bleskovky/ohled ... -330-foto/
http://www.autoforum.cz/bleskovky/ohled ... -330-foto/
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
fajne fotky a nepochybně i fajne akce...snad někdy příště
btw: zdá se to jenom mě, nebo ty Porsche prostě padnou k Ringu jako prdel na hrnec, a oproti tomu třeba ta Ferrari či nedejbože ten Continental GT tam prostě tak nějak nepasují
btw: zdá se to jenom mě, nebo ty Porsche prostě padnou k Ringu jako prdel na hrnec, a oproti tomu třeba ta Ferrari či nedejbože ten Continental GT tam prostě tak nějak nepasují
Niko nadžanel ko kerdža
Rekl bych, ze fotky vystihuji presne pomer zastoupeni aut na ringu. Zli jazykove tvrdi, ze je potreba najet na okruh pred Ferrari, pac vetsinou hned potom je okruh uzavren z duvodu nehody. Prave toho Ferrari
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
Tak chystam se tam uz dlouho, a bohuzel jeste chystat budu. Ve stredu nemuzukoncernova_simonka píše:tak ve stredu ma nase prazska grupa srazek na motokarach, rozhodli jsme se opet polozit ruce na volant a rozpoudit trosku adrose v krvi,kdyby nekdo z mistnich chtel nebo mimoprazskych a nachazel se v praze ..nebo vite co. takze streda vecer na radotine je nase.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
jj, z týhle 911tky mám taky dost
Niko nadžanel ko kerdža
I moje Alfa je tam hezky vyfocená, konečně nějaké foto do alba
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!