Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Tohle fakt dneska někdo chce dělat nebo je Petr Prokopec už smířený s tím, že ho nic lepšího, než plodit tyhle bulvární články na klíč pod falešnými aliasy, nečeká? Pochopil bych absolventa bez praxe, ale 7 let...?
Nesouhlasím. Pokud něco píšu, měl bych o tom něco vědět. Pokud je tam někdo fundovanější k tématu, měl by to psát on.mmira píše: konecna podoba je pak vysledkem kolektivni prace, takze bavit se o tom, kolik ma ktery autor konkretnich zkusenosti s konkretni veci je v podstate irelevantni.
Asi třeba Karas odborník na Rusko nebude psát článek o blízkém Východě, protože je tam Kubal, který mu to zreviduje
Nic, co to mění na vašímmira píše:nez se pustim do vetsi polemiky ohledne obsahu textu, tak se zeptam, kolik toho na NS mas odjeto celkove a kolik za mokra.
neomalené newsce?
Takže text o 300 slovech prochází dvoustupňovou kontrolou a šéfredaktor si ta videa na YouTube hledá sám?mmira píše:co se clanku tyce, obecne plati, ze jejich vyzneni urcuje sefredaktor. at uz si autor mysli, co chce, dostane zadani, napise text, ten pak projde myma a sefredaktorovyma rukama. konecna podoba je pak vysledkem kolektivni prace, takze bavit se o tom, kolik ma ktery autor konkretnich zkusenosti s konkretni veci je v podstate irelevantni.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Já hlavně mám pocit, že ti staří petrolhedi co tu byly kvůli recenzím odsud úplně zmizeli a články téměř nečtou, protože tu ty recenze prostě nejsou. Jediné místo kde zůstali je fórum.
Já články tady nečtu vůbec. Buď je to obsah o ničem nebo tam něco je, ale je to plné chyb z překladače
zalezi na praxi v konkretnim mediu. u nas je to jak jsem napsal. autor dostane ukol, napise text, ktery jen v minimu pripadu vychazi tak, jak vznikl.Předseda píše:Nesouhlasím. Pokud něco píšu, měl bych o tom něco vědět. Pokud je tam někdo fundovanější k tématu, měl by to psát on.mmira píše: konecna podoba je pak vysledkem kolektivni prace, takze bavit se o tom, kolik ma ktery autor konkretnich zkusenosti s konkretni veci je v podstate irelevantni.
Asi třeba Karas odborník na Rusko nebude psát článek o blízkém Východě, protože je tam Kubal, který mu to zreviduje
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
neomalene co? zkusenosti prinaseji nadhled, proto se ptam. pokud jsi na NS nikdy nebyl, na rozdil treba od autora textu, tak se omlouvam, ale do dalsi diskuze ohledne obsahu clanku se poustet nebudu. treba i proto, ze jsem na plechy vlastniho auta poznal, kde v konkretnich zatackach je a kde neni za mokra kluzko.Zajda píše:Nic, co to mění na vašímmira píše:nez se pustim do vetsi polemiky ohledne obsahu textu, tak se zeptam, kolik toho na NS mas odjeto celkove a kolik za mokra.
neomalené newsce?
Takže text o 300 slovech prochází dvoustupňovou kontrolou a šéfredaktor si ta videa na YouTube hledá sám?[/quote]presne tak to je.mmira píše:co se clanku tyce, obecne plati, ze jejich vyzneni urcuje sefredaktor. at uz si autor mysli, co chce, dostane zadani, napise text, ten pak projde myma a sefredaktorovyma rukama. konecna podoba je pak vysledkem kolektivni prace, takze bavit se o tom, kolik ma ktery autor konkretnich zkusenosti s konkretni veci je v podstate irelevantni.
Autoforum.cz
toe zajímavý.
proč to děláte takhle složitě? Jakože redaktor s X let zkušenostma by nedokázal sesmolit normostranu bez toho, aby to po něm 2 kontrolovali?
proč to děláte takhle složitě? Jakože redaktor s X let zkušenostma by nedokázal sesmolit normostranu bez toho, aby to po něm 2 kontrolovali?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
buď a nebo v českých luzích a hájích velice oblíbený mikromanagement
http://www.autoforum.cz/bleskovky/soubo ... -internetu
víte, jak jsem si dělal dřív prdel z "překvapivého debaklu"? Jakože nadužívání toho slovního spojení?
Tak už jsme se posunuli dál. Vítězství lehčího a o 50 koní (+-15%) silnějšího označit jako "překvapivé". To chce odvahu
ale abych jenom nepíčoval. Všimněte si, jak málo tachometr Audi lže. Oproti BMW.
víte, jak jsem si dělal dřív prdel z "překvapivého debaklu"? Jakože nadužívání toho slovního spojení?
Tak už jsme se posunuli dál. Vítězství lehčího a o 50 koní (+-15%) silnějšího označit jako "překvapivé". To chce odvahu
ale abych jenom nepíčoval. Všimněte si, jak málo tachometr Audi lže. Oproti BMW.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))