Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
To zní přinejmenším zajímavě. Do toho jdu. Jen z letmého pohledu se mi to tam zdá tak nějak malý, ale třeba to je jen zdání
no vida, vitej zde
kdyztak se Ti naprdnu obcas do auta, ale spis se budu pokouset fotit
kdyztak se Ti naprdnu obcas do auta, ale spis se budu pokouset fotit
Na FB je k tomu událost?
Na FB je vsechno
Neni to tam jako udalost, ale jenom odkaz sem na forum..
Neni to tam jako udalost, ale jenom odkaz sem na forum..
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Přijel bych na Suzuki, ale na té není nic k opravování. Můžeme ale dát závody.Pickuper píše:...já bych dorazil pouze v případě, že tam přijede někdo na čínským minibiku, abych měl celej den co opravovat ..... jako jen jezdit, to mě neba
A vůbec. Jak se tam tváří na milovníky jedné stopy?
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
vojta: No to vím, ale tam se vavris nemohl přihlásit...
musis omezit ten koksbeaumont píše:Nic dramatického, "jen" nosní přepážka, ale i na to se počítá se dvěma týdny klidu a prac. neschopnosti, takže to na sraz asi "nedám".pjanda píše:Tyden po operaci? Nechci se ptat ceho, ale to byste se mel dat dohromady, s touto motivaci Zrovna s Vami jsem pocital...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Právě naopak, měl jsem se víc snažit a nebylo by co operovatBond007 píše:musis omezit ten koksbeaumont píše:Nic dramatického, "jen" nosní přepážka, ale i na to se počítá se dvěma týdny klidu a prac. neschopnosti, takže to na sraz asi "nedám".pjanda píše:Tyden po operaci? Nechci se ptat ceho, ale to byste se mel dat dohromady, s touto motivaci Zrovna s Vami jsem pocital...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
tak, ještě to můžeš dohonit..beaumont píše:Právě naopak, měl jsem se víc snažit a nebylo by co operovatBond007 píše:musis omezit ten koksbeaumont píše: Nic dramatického, "jen" nosní přepážka, ale i na to se počítá se dvěma týdny klidu a prac. neschopnosti, takže to na sraz asi "nedám".
pjanda: Bude kdyztak moznost predvedeni techniky meziplynu, kdyztak par rad apod. ?