Svata pravda, solved. Dikypjanda píše:Galerie funguje ve vsech prohlizecich, FF nevyjimaje. Nebude problem v nejakem AdBlocku? Mame nahore nad obrazky banner, po odstraneni nemusi fungovat zbytek...
Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co chystáme na Autoforum.cz
pjanda: Diky za odpoved, myslel jsem si ze to nejspis tak nejak bude nastaveno.
Druhy dotaz - dala by se pridat moznost zvolit si ve foru pocet prispevku na stranku? Prijde mi ze jich je na jedne strance dost malo a porad klikam na Dalsi, Dalsi... A nebo nejak defaultne nastavit, at se jich tam vleze vice.
Nebo jeste lepe, dat moznost zobrazit vsechny prispevky v tematu najednou, bez strankovani? To by bylo uplne nejlepsi
Druhy dotaz - dala by se pridat moznost zvolit si ve foru pocet prispevku na stranku? Prijde mi ze jich je na jedne strance dost malo a porad klikam na Dalsi, Dalsi... A nebo nejak defaultne nastavit, at se jich tam vleze vice.
Nebo jeste lepe, dat moznost zobrazit vsechny prispevky v tematu najednou, bez strankovani? To by bylo uplne nejlepsi
Tato moznost uz je k dispozici, sipka doprava, sipka doleva a Esc pro zavreni. Asi k tomu na zitra napisu jeste bleskovku, at si to uzije co nejvice lidi, kdyz ted mame takove pekne galeriejarka píše:Já bych měl ještě dotaz, zda by nebylo moc složité upravit prohlížení fotek v galeriích a pro přecházení mezi snímky používat klávesové šipky.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Díky, tato fungující "blbost" mě opravdu těší.pjanda píše:Tato moznost uz je k dispozici, sipka doprava, sipka doleva a Esc pro zavreni. Asi k tomu na zitra napisu jeste bleskovku, at si to uzije co nejvice lidi, kdyz ted mame takove pekne galerie
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
diskuse pod clank
- bude se delat diskuse do stromu? ony ty reakce jsou pak dost naprd
- jak tam dostanu avatar?
- jak tam dostanu avatar?
V tuto chvili zrejme nikoli. Ja bych byl i pro, ale kolega ma strom za prezitek nevhodny pro pridavani reakci k clankum a vzhledem k tomu, ze dost vyznamnych webu to dnes dela podobne jako nyni my, nemam argumenty k tomu, abych ho presvedcil o opaku. Uvidime tedy, jak to bude fungovat, zmena je mozna kdykoli.goes píše:diskuse pod clank
Je to napsane i tady ve foru v sekci pro novacky. Databaze uzivatelu ve foru a v magazinu je sice synchronizovana, ale ne vsechny detaily se z ruznych duvodu prenasi. Avatar je tedy treba nahrat zvlast pro forum a zvlast pro magazin - tam staci v horni liste po prihlaseni zvolit Nastaveni a nahrat obrazek.goes píše:- jak tam dostanu avatar?
Skanz3n
Skanz3n
sla by navysit kapacita schraznky na SZ? preci jenom sem si vymenil 5 zprav a uz mam 10%...
Az to bude 90 %, tak se ozvi
Zvetsit se to da, kdykoli, ale zatim jsme to nechali spise na nizsim cisle, aspon si v tom budes delat poradek a nebudes skladovat stare zpravy
Zvetsit se to da, kdykoli, ale zatim jsme to nechali spise na nizsim cisle, aspon si v tom budes delat poradek a nebudes skladovat stare zpravy
Skanz3n
Skanz3n
to ja prave musim schovavat stare zpravy, bo se k nim pak vracim a necti mi je jo
Souhlasím. Vyhovuje mi to, jak to je.pjanda píše:V tuto chvili zrejme nikoli. Ja bych byl i pro, ale kolega ma strom za prezitek nevhodny pro pridavani reakci k clankum a vzhledem k tomu, ze dost vyznamnych webu to dnes dela podobne jako nyni my, nemam argumenty k tomu, abych ho presvedcil o opaku. Uvidime tedy, jak to bude fungovat, zmena je mozna kdykoli.goes píše:diskuse pod clank