Dobrý, to hned stáhnu Musíě mi pak poslat ještě s tou MX-5, nebo tu jsi fotil?Libor píše:Tak svojí troškou sem přispěju i já Kdyby byl zájem, můžu to video nahrát na uložto, podobně jako metaljohn
Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Skoro na ziadnom videu (fotke) som nevidel Bonda, to tak malo jazdil alebo sa snazi byt inkognito
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
bylo malo svetla a fotaky dokazal v tom prostredi fotit max na 1/1000 a to je bohuzel na zachyceni bonda krute malo
hmm, tak jsem to zkouknul a vypadá to, že to byla fajne sobota ...... příště mě to snad vyjde aspoň na kukačku .
btw: nějací příslušníci jiného etnika tam byli?
btw: nějací příslušníci jiného etnika tam byli?
Niko nadžanel ko kerdža
vida, diky za osvetleni. ze by ta svodidla byla nacata uz kdyz jsme zacinali?neklid píše:Ahoj. Pravda a nic než pravda! Tj. odlétávající bordel (zejména na rovince) mi vadil taky, v serpentinách za hangárama byla dokonce na trati hlína (ne že by to nebylo zajímavý do ní schválně vyjet ) a ta zatáčka se svodidly je tam skutečně pitomá (za nimi je místa víc než dost, takže nechápu proč tam vůbec jsou) no a se Subíkem (Forester) jsem opravdu trefil gumy na té bývalé runwayi, čímžto se dodatečně všem omlouvám za "zrušení" zajímavé překážky a je mi i docela líto že nebyla obnovená ... Nicméně kdo už jiný než SUVčko měl tuhle překážku nezvládnout, že jo - no takže na potřetí/počtvrtý se fakt nezadařilo (podle stop cca o 10cm) a odnesl to nárazník a blatník :-/ Servis nám buď milostiv ...
Bylo to fajn. Bude něco v zimě na sněhu?
drzim palce, aby to v servisu moc nebolelo.
ano, zimni akce na snehu se planuje, takze ... ZUSTANTE S NAMI
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
ja dorazil az odpoledne kdy uz meli vsichni vybity fotaky a kamerymerlin píše:Skoro na ziadnom videu (fotke) som nevidel Bonda, to tak malo jazdil alebo sa snazi byt inkognito
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
já to říkám furt, že většina lidí co chodí na AF jsou lamyBond007 píše:ja dorazil az odpoledne kdy uz meli vsichni vybity fotaky a kamerymerlin píše:Skoro na ziadnom videu (fotke) som nevidel Bonda, to tak malo jazdil alebo sa snazi byt inkognito
nj, ale vetsinou aspon ti co maji koule a nemaji audi opusti chvilku roli internetovyho hrdiny a jdou se predvest mezi lidiAlex.. píše:já to říkám furt, že většina lidí co chodí na AF jsou lamyBond007 píše:ja dorazil az odpoledne kdy uz meli vsichni vybity fotaky a kamerymerlin píše:Skoro na ziadnom videu (fotke) som nevidel Bonda, to tak malo jazdil alebo sa snazi byt inkognito
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
hehe, dobrýgoes píše:bylo malo svetla a fotaky dokazal v tom prostredi fotit max na 1/1000 a to je bohuzel na zachyceni bonda krute malo
Já myslím, že Libor nějakou fotku Bonda mít bude, mně chcípla baterka těsně před jeho příjezdem,druhá byla vybitá a nabíječku jsem nechal v Bolce, holt příprava
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 07 lis 10:50, celkem upraveno 2 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time