Tam bych se taky rad někdy podíval :mrgreen:Pickuper píše:....je vidět, žes nikdy nezažila srazík ve stínu české Fukušimy.........z těch zážitků bys dýchala ještě 5 let .... nemluvě o tom, že tam se schází výhradně rozumní lidé .... ale nepochybuju, že víkend na Ringu byl velkejkoncernova_simonka píše:Jeden z nejlepších víkendů, co jsem zažila ... z těch zážitků dýchám ještě dneska, řekla bych, že tam bylo i pár rozumných lidí
Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife
2.0i 107kW
jsem zammira píše:ted jen vymyslet, kdy se tam znovu dostat. navrhuji vikend 1-2/10. jezdi se oba dny 10:15-19:00. v patek v pohode prijet, vyspat se, odjezdit sobotu, vecer posedet, vyspat se, odjezdit nedeli a nekdy odpo vyrazit domu.
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Ja sam si to vycitam, protoze to beru tak, ze byt tam a nezazit poradne kolo v rychlem aute, ktere tam dokaze jet na urovni casu, o kterych piseme, neni stoprocentni. Ale holt se uz neda nic delat.koncernova_simonka píše: no dyť jo, zatím jsem si nevšimla, žeby ti někdo něco vyčítal, ti co tam byli, tak ví jak čas letěl a jak to bylo hektické + často zavřený okruh ...
Dalsi pouceni pro priste: vypustime vecer predem pneumatiky ferraristum a hned bude otevreno vetsinu dne
A kazdopadne nabizim pred dalsi NS treninkove setkani na "Sudschleife" Vymyslime to nejak s Ladou, verim, ze nekdo prijede...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
jak někdo ?
všichni ne ?:)
všichni ne ?:)
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
Deli píše:
acer bez střechy a šediváci se ženou do akce
to mi připomíná komunikaci s tím to pánem
It is the camera?
no phone
camera?
phone
ok go
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
na NS nemůže být kamera nebo co?
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No ta znacka v dialke hovori jasne
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ajo... To mi nějak nekoresponduje s miliony videí na YT...
tak svým způsobem to chápu...při rychlé jízdě,když kamera spadne, tak to v autě může udělat dobrou paseku
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Kamera samozřejmě být může, ale musíš si to zaplatit. Nejde o bezpečnost, jde o eura.vasco píše:na NS nemůže být kamera nebo co?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!