Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
btw. pro ty co jedou zdaleka a chtěli by náhodou v HK někde přespat tak mi napište SZ
SSS - vdechne tě do života
Vůbec jsem nechtěl být negativní, já se budu snažit přijet i kdyby nás mělo být pět... Těším se.pjanda píše:Ze to resime na foru jeste neznamena, ze se o tom dozvi jen ti, kteri chodi na forum kazdy den Mame i dost jinych moznosti, jak to nekomu nabidnout, toto bereme spise jako takovy pruzkum zajmu.vasco píše: Já tam stejně dojedu na zimních, tak je mi to fuk. Teda jestli to klapne, protože aby se jen tady na fóru nasbíralo 50 lidí, to je utopie. Tipuju to spíš na 12-15 lidí...
A kdyz vidim, kolik lidi by prijelo na zaklade toho (a to se o tom bavime den), nemam uz vetsich pochyb o tom, ze se nas sejde klidne stovka. Zitra to trochu poresime organizacne a myslim, ze jakmile rekneme presne, za jakych podminek to probehne, jasnejsich ano ci ne zacne padat mnohem vice. Take to pak muzeme rici mnohem vetsimu procentu z tech, kteri AF sleduji...
Vidim to pozitivne
Jinak, doufám, že tam bude nějaká 130i, chtěl bych se namotivovat na příští rok...
negativní seš furt a je nám z toho všem špatněvasco píše:Vůbec jsem nechtěl být negativní, já se budu snažit přijet i kdyby nás mělo být pět... Těším se.pjanda píše:Ze to resime na foru jeste neznamena, ze se o tom dozvi jen ti, kteri chodi na forum kazdy den Mame i dost jinych moznosti, jak to nekomu nabidnout, toto bereme spise jako takovy pruzkum zajmu.vasco píše: Já tam stejně dojedu na zimních, tak je mi to fuk. Teda jestli to klapne, protože aby se jen tady na fóru nasbíralo 50 lidí, to je utopie. Tipuju to spíš na 12-15 lidí...
A kdyz vidim, kolik lidi by prijelo na zaklade toho (a to se o tom bavime den), nemam uz vetsich pochyb o tom, ze se nas sejde klidne stovka. Zitra to trochu poresime organizacne a myslim, ze jakmile rekneme presne, za jakych podminek to probehne, jasnejsich ano ci ne zacne padat mnohem vice. Take to pak muzeme rici mnohem vetsimu procentu z tech, kteri AF sleduji...
Vidim to pozitivne
Jinak, doufám, že tam bude nějaká 130i, chtěl bych se namotivovat na příští rok...
Ty se raději vyjádři, jestli jedeš nebo ne
uvidím v sobotu já nerad plánuji ... pak bych nepřijel a museli byste to zrušitvasco píše:Ty se raději vyjádři, jestli jedeš nebo ne
něco mi bookniMoucha píše:btw. pro ty co jedou zdaleka a chtěli by náhodou v HK někde přespat tak mi napište SZ
Já tě vezmu jestli je to dálka, mam dýzla, takže jezdim skoro zadarmoAlex.. píše:uvidím v sobotu já nerad plánuji ... pak bych nepřijel a museli byste to zrušitvasco píše:Ty se raději vyjádři, jestli jedeš nebo ne
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
když mi pustíš telku, tak joDeli píše:něco mi bookniMoucha píše:btw. pro ty co jedou zdaleka a chtěli by náhodou v HK někde přespat tak mi napište SZ
Já tě vezmu jestli je to dálka, mam dýzla, takže jezdim skoro zadarmoAlex.. píše:uvidím v sobotu já nerad plánuji ... pak bych nepřijel a museli byste to zrušitvasco píše:Ty se raději vyjádři, jestli jedeš nebo ne
jako, že bys otevřel okýnka?HondaMan píše:Přemýšlím že bych provětral Hondu
kdy to ma byt? ja bych jel, jestli bude cim
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW