Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
šmoula
Mistr volantu

Re: Sraz AutoForařů na Nurburgring Nordschleife

Příspěvek od šmoula »

:D:D
2.0i 107kW
Arnie J
Mistr volantu

Příspěvek od Arnie J »

Mega mazec, příště jedu zas! Kluci mě povozili ve fajných kárách, ukázali mi jak na to a já se potom sám vrhnul do boje. Musím říct, že drugster měl pravdu a hned v prvním kole se ve mně probudil závodník :D Alfa dostala co proto a na okruhu mě svým chováním mile překvapila (na rozdíl od dálnice). Žádné tlačení se nekonalo, menší problémy se vyskytly pouze u vozů z bavorska ;-) Ženská část výpravy mě taktéž mile překvapila, je to sympatická a inteligentní holčina, která navíc umí hodně slušně řídit :ymapplause:

Jinak cesta domů byla úmorná, 500km hustého provozu v hustém dešti, levý pruh jel jen 100-110 km/h, snad budou mít další víc štěstí. Mám úplně dost, padnu do pelechu a za vteřinu spím. Ty tuny dojmů a zážitků za to ale stály. Snad někdo nahodí rozumné fotky :)
V6 + R4 + R4 naturally aspirated ... a drncavá turbo krabice k tomu!
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Ja mam vzdycky pravdu :-). Cesta sice z Norimberka byla za deste, ale kolony se uz nekonaly, to mel zase pravdu PJ. Vsem dekuji za akci, bylo to fajn. Priste to chce termin na cele dva dny jezdeni. Kluci dejte fotky a please i video. Vsem co jsou jeste na ceste prrji stastny navrat a dobrou noc.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

tak jsem pristal i ja, asi jako posledni z cele vypravy. tech 200 ostrych km zkombinovanych s 1000 km na dalnici mi dalo docela zabrat, autu taky, ale co nas nezabije, to nas posili.

vsem diky za prijemnou spolecnost, akce se velmi vydarila a myslim, ze ji je potreba zopakovat. jen v trochu jinem rozvrhu. idelane jet v patek, v sobotu jezdit cely den, v nedeli zlehka doobeda a pak, jeste nez vypukne spicka, vyrazit na cestu domu.

p.s. mrzi me, ze bylo tak malo casu na vzajemne svezeni se, ale snad to napravime priste.

p.p.s. prosim prosim o fotky, ja ponekud zapomnel fotit
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Dorazil jsem nekdy o pul druhe, dobra polovina cesty byla kvuli desti dost komplikovana, na semislickach s antivzorkem to byl docela boj...

Akce se snad vydarila, vsichni nakonec dojeli tam, na miste se nikomu nic zleho nepodarilo a doufam, ze to tak dopadlo i cestou zpet. Vsem dekuji za ucast, na premiove setkani na takovem miste byla az neskutecna :) Pocasi nakonec take vyslo, s vetsinou z vas jsem se stihl alespon pozdravit, ale co me ale mrzi - bylo malo casu zvladnout vse :( Kdyz nekteri nevydrzeli ani do vecera, nedalo se to pri tolika lidech za par hodin zvladnout. Navic bylo xkrat zavreno kvuli nehodam...

Prali jsem si, abychom si s kazdym alespon nejak sjeli, protoze o tom to na NS ma byt predevsim, ale i kdyz jsem s radou lidi jel, svezl je apod., na neco zkratka nedoslo, a to jsme tam nakonec byli az do sedmi. Chtel jsem, abychom si trochu sjeli s Arniem, s Delim, slibil jsem svezeni Tomasovi K., na coz take nedoslo a kdyz jsme naposledy meli jet s Honzou B., tak nam to pred nosem zavreli a pak uz jsme to nestihli... S Ondrou take na nic nedoslo, s acerem podobne. Takze i kdyz se vetsina veci podarila, jsem z toho trochu rozpacity, nebot jsem chtel, aby to bylo z tohoto pohledu perfektni pro kazdeho, coz se nestalo. Proste tolik lidi vs. par hodin byl spatny pomer, jak pravili kluci - chtelo by to dva plne dny nebo alespon jeden, kdy by nebylo tolikrat zavreno, zacali jsme rano a skoncili az vecer...

Ale nechci to uzavirat takto, holt se vse napoprve nepodarilo, toho co se podrailo bylo snad vic. O duvod vice potkat se priste a napravit to :) Rad bych, kdybychom se v srpnu potkali v CR, mame velmi podobnou silnici na jihu Cech ;) Sezeneme nejaka auta a najedeme trochu vice kilometru...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

Nebud smutny :) ,priste to s tebou za 8.50 projedu ;)
to Deli: ty jsi tocil pri me jizde video?
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Ze jsi mi neukazal sve zlepseni behem jedineho dne je take spatne :) A ja jsem se chtel take dostat vyrazneji pod 8:30, i kdyz to byla sama nehoda a dost provoz, ale na to nedoslo uz vubec. Alespon budeme mit duvod se tam zase vratit, ale pro priste to budes mit tezsi: 8:30 na semislickach ;)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

:ymhug:
kucí paráda :)

Všem děkuji za společnou účast....myslím, že jsme trhli rekord na NS v počtu českých účastníků v jeden den :) takže díky všem zůčastněným za výborný víkend :)

btw: to jsem vám neřekl předjel jsem RS4 NS ....sice jela na blikačkách, ale na to se historie ptát nebude :D a to Clio co mne předjelo na začátku jsem na konci předjel :D

PS:Fotky budou
PS2: Video mám jen od sebe ....
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

pjanda píše:Ze jsi mi neukazal sve zlepseni behem jedineho dne je take spatne :) A ja jsem se chtel take dostat vyrazneji pod 8:30, i kdyz to byla sama nehoda a dost provoz, ale na to nedoslo uz vubec. Alespon budeme mit duvod se tam zase vratit, ale pro priste to budes mit tezsi: 8:30 na semislickach ;)
A sakra! Ty mi chces pujcit CS? Jinak budu muset zajit na pastviny a nahnat jeste par koniku pod kapotu :D , nebo presedlat na M3 e90. A zacnu trenovat M3 challenge :)
Jo a amozrejme BSS na SS :)
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Koukám podařená akce. Jak by taky ne, když to byla NS :) . Někdy příště se doufám taky zůčastním. Tak honem nějaký fotky, videa, časy, nejsilnější zážitky, případný cenný skalpy... Valte to sem :) .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
Odpovědět