Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Bylo to fajn, panovala pěkná atmosféra, trošku jsem se i projel tou mou mrchou a jako bonus se nechal povozit flusačem plamenů
Z videí a diskuzí jsem okruh čekal o hodně horší, ale příjemně mě překvapil, já se bavil skvěle, na tak obratný auto jako je RX-7 to bylo fajn i přes jeho 1,3 tuny. Avšak já jako řidič jsem to asi dost zabil protože najeto mám s autem cca 2-3k km pro rohlíky a tak teprve zjišťuju jak se chová. Z videa jsem koukal že jedno kolo jsem měl kolem 1:10, je co zlepšovat, a musím udělat upgrade brzd
Z videí a diskuzí jsem okruh čekal o hodně horší, ale příjemně mě překvapil, já se bavil skvěle, na tak obratný auto jako je RX-7 to bylo fajn i přes jeho 1,3 tuny. Avšak já jako řidič jsem to asi dost zabil protože najeto mám s autem cca 2-3k km pro rohlíky a tak teprve zjišťuju jak se chová. Z videa jsem koukal že jedno kolo jsem měl kolem 1:10, je co zlepšovat, a musím udělat upgrade brzd
rotaryhead.....Mazda RX-7 FD
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pavle, ale nejrychlejší průjezd jsem asi zazdil - když jsi jel svou "jízdu mimo pořadí," tak já už měl sbaleno Tam by bylo víc než 150
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, a škoda byla toho zeleného Catu... Kluk s tím dost uměl a "závody" dvou Catů, alespoň těch pár kol po ránu, byly excelentní! :ymapplause
Jsem rád, že jsem Ti udělal radostdrugster píše:Jee to bylo hezky video
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 06 lis 11:47, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To bylo kontrolovane Ale stejne by to nebylo fer, tady je videt, ze to bylo namereno prd brzdenim na otocku na beznem miste. Koukam, ze rychlejsich aut beztak jen par, na nakupni tasku solidni vykonIhope995 píše: Škoda že jsme neměřili, když jste se rozjeli naplno a skoro nabourali do tý brány
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
To určitěpjanda píše:To bylo kontrolovane Ale stejne by to nebylo fer, tady je videt, ze to bylo namereno prd brzdenim na otocku na beznem miste. Koukam, ze rychlejsich aut beztak jen par, na nakupni tasku solidni vykonIhope995 píše: Škoda že jsme neměřili, když jste se rozjeli naplno a skoro nabourali do tý brány
Nebát se.... !
- MattDiamond
- Dítě v autě
Naprostá paráda tentokrát zatím jen jako spolujezdec, ale příště určitě jedu s váma!
Jedina vec co me stvala na celym okruhu byla ta rovinka, kde litala spousta kaminku a bordelu od aut jedoucich pred vami.
Jinak jeste jednou dekuji p Jandovi za svezeni (neuveritelny, jeste do ted to vstrebavam..) a preziti me jizdy v kamnech
Jinak jeste jednou dekuji p Jandovi za svezeni (neuveritelny, jeste do ted to vstrebavam..) a preziti me jizdy v kamnech
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pjanda: určitě, 130i patřila mezi auta, která dosahovala na rovince nejvyšších rychlostí. V tomoto ohledu je potřeba určitě vyzdvihnout také posádku Civicu a Carabinieri Posádka driftovacího BMW byla taky slušná - v půlce dráhy ještě drifty a na konci rovinky rychlosti přes 140
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 06 lis 12:01, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Civic jezdil perfektne, ten tam lital uz od pohledu Mame vsechny fotky a i kdyz na nich nejsou uplne vsechna auta, nejaky "zebricek" udelame
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n