Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz

O všem co se týká našeho webu.
Odpovědět
mmira
Moderátor

Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz

Příspěvek od mmira »

jerry: omlouvam se, smazal jsem to smahem, protoze byla obe vytvorena reklamnim spammerem. tim dosel ujmy i vas prispevek. doslo mi to az po akci.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
jerry
Letec

Příspěvek od jerry »

V pohode, já jim zrovna moc nepřihrál :D Doporučil jsem auto si sehnat sám a od těchto dovozových firem si ho jen nechat přivézt a vyřídit papíry. O tohle jim asi zrovna nešlo :D
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...heh...asi ne :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

Snesu hodne, AF odpustim kdeco, nemuzu dospat lepsi zitrky, ale tohle uz je silny kafe http://www.autoforum.cz/bleskovky/audi- ... eti-video/. Blesk hadra... Lepsi nepsat nic, nez takovy silenosti. Kam lze jeste vic klesnout?
Mirek
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

rad bych touto cestou vyjadril velike diky Vanovi za sepsani dnesniho clanku o AWD pohonech

http://www.autoforum.cz/technika/system ... it-za-nos/
Autoforum.cz
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

prevzato z diskuse kde se píše:edit by -pp-: proč z cizích zdrojů, dyž to tu máme taky?
Protoze linkuji na autorske texty, jsou-li dohledatelne, nikoliv na jejich prepisovatele. V online svete ktery je zdanlive zdarma by mel byt nositel informace odmenen alespon tim, ze mu naskoci pageview a visit. Denik prinesl reportaz, tady je prepis, budiz k dobru ze se pod clanky informace zdrojuji, takze i na magazinu se na Denik odkazuje!
--
Fakticka poznamka k celkovemu deni na foru:
Jedna vec je mazat a editovat zcela zjevne reklamni odkazy, ja sam jsem vuci nim kriticky. Druha vec je timto zpusobem moderovat odkazy na informace ktere nejsou puvodni (a ruku na srdce, jak casto se na magazinu objevi autorsky text?). A v posledni rade delat totez s odkazy na ceske konkurencni autoweby, vyjde-li tam jednou za x-mesicu opravdu zajimavy material, ktery zde neni dostupny. Byva zabehlym pravidlem, ze se to maximalne hlida na diskusich pod clanky, ale forum je probuh diskusni platforma kam takove mantinely nepatri.

AF rad nejakym zpusobem podporim, treba tim ze jako spousta dalsich sbirame RZ a fotky PCR vozu a jednou z toho bude jiste pekny clanek, ktery se zuroci spoustou backlinku. Melo by ale smysl vubec na ten web neco psat kdyz by vsichni prestali odkazovat?

Kolik skutecne aktivnich lidi sem na forum na denni bazi chodi, ze to muze tak fatalnim zpusobem skodit? A cemu vlastne?
"Nejvíce zde současně bylo přítomno 140 uživatelů dne neděle 01/12/2013, 00:45"

A posledni vec: nikdy a nikde jsem nepouzival AdBlock, nikomu neblokuju reklamni imprese. At si kazdy sahne do svedomi zda "plati" za obsah aspon tou bezici reklamou okolo…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

Diskuze o tom, jak se prejimaji clanky a jake je zastoupeni autorskych textu, by mohla byt hodne dlouha a nevim, jestli by prinesla nejake ovoce. Jen k tomu reknu to, ze m poctive zdrojujem, coz se ale o zbytku sveta neda rici. Je pravidlem, ze auto rubriky pridruzene k velkym zpravodajskym webum velmi casto s nekolikadennim zpozdenim opakuji nami zpracovana, obvykle samozrejme take prejata temata. Je to az prilis pravidelne na to, aby to byla nahoda. A nic s tim nenadelame, byt vyhledavani zdroju po webu neni prace na 10 minut denne.

Co se linku ve foru tyce, pokud se jedna o neco, co jsme u nas nepokryli a je to opravdu prinosne pro komunitu, odkazy nechavam byt bez ohledu na to, kam vedou. Dokonce i k nejzavilejsi konkurenci a neni je potreba maskovat pidi pismem ci jinak. Na druhou stranu, pokud jsme neco zpracovali, byt na zaklade prejateho materialu, mame samozrejme zajem na tom, aby se linkovalo "domu".

Aktivnich uzivatelu na foru prilis neni, to je pravda, na druhou stranu pocty tech, kteri jen ctou, jsou prekvapive vysoke. Proto viz vyse.

Na rovinu, nerad bych z tohoto delal aferu. Da se to delat i tak, ze pokud je cizi link mimo sferu nejblizsi konkurence, lze nechat cizi a pridat k nemu nas.
Autoforum.cz
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

OK, v intencích posledního odstavce/věty mmirovy odpovědi patřičně upraveno (viz vlákno VZKAZY)

@ctrlj: sorry, nebylo to myšleno jako útok na Tebe, ale byla to běžná "uklízecí" činnost v rámci do fčra používaných (volnějších) nepsaných pravidel moderování tady na AF.cz
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Zajda
Letec

Příspěvek od Zajda »

Jsem člověk klidný až flegmatický, ale když na mě začala na hlavní stránce hulákat reklama na Oponeo, měl jsem chuť vraždit. Co to je proboha zas za zoufalce a je to tu obecně nebo jsem si to zasloužil podle Googlu nějakou aktivitou na jiných stránkách?
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

řešení = VPN ^:)^
Odpovědět