Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
Re: Sraz Autoforum.cz na CzechRingu
...já bych dorazil pouze v případě, že tam přijede někdo na čínským minibiku, abych měl celej den co opravovat ..... jako jen jezdit, to mě neba
Niko nadžanel ko kerdža
Ze to resime na foru jeste neznamena, ze se o tom dozvi jen ti, kteri chodi na forum kazdy den Mame i dost jinych moznosti, jak to nekomu nabidnout, toto bereme spise jako takovy pruzkum zajmu.vasco píše: Já tam stejně dojedu na zimních, tak je mi to fuk. Teda jestli to klapne, protože aby se jen tady na fóru nasbíralo 50 lidí, to je utopie. Tipuju to spíš na 12-15 lidí...
A kdyz vidim, kolik lidi by prijelo na zaklade toho (a to se o tom bavime den), nemam uz vetsich pochyb o tom, ze se nas sejde klidne stovka. Zitra to trochu poresime organizacne a myslim, ze jakmile rekneme presne, za jakych podminek to probehne, jasnejsich ano ci ne zacne padat mnohem vice. Take to pak muzeme rici mnohem vetsimu procentu z tech, kteri AF sleduji...
Kazdopadne diky za vsechny reakce. K tomu co zde padlo:
- jezdi se za jakehokoli pocasi, snih by to myslim jedine osvezil Ale ten vazne necekam - vetsinou u nas zacina snezit (tak, aby se snih udrzel na silnicich v nizsich polohach) az kolem prvni tretiny prosince. Nepamatuji, kdy naposledy jsem prezouval na zimni drive nez 10. prosince...
- termin je bohuzel mozny jen jeden, vzdy bude nekomu vyhovovat a nekomu ne, to se neda nic delat. Ale radi bychm v zime udelali treba i nejakou ciste sneznou akci, takze to jiste neni posledni moznost, jak se nekde potkat.
Vidim to pozitivne
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
nepamatuju, kdy sem naposled přezouval na zimní později než 15. října....pjanda píše:Nepamatuji, kdy naposledy jsem prezouval na zimni drive nez 10. prosince...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
pp: Protoze jezdis nekde po horach My, co jezdime po ceskych silnicich v beznych nadmorskych vyskach (par set m), na snih na silnici do prosince narazime jen velmi zridka. A to je lepsi pripadne na par km ubrat nez se pak 15 000 dalsich trapit na zimnich, ktere se roztecou po dvou zatackach...
Tim jsem opravdu nechtel vyprovokvat diskuzi o tom, kdo kdy prezouva Jen rikam, ze cely zivot jezdim v nadmorskych vyskach CzechRingu na letnich do pulky prosince bez problemu a je tedy velmi nepravdepodobne, ze by tam 5.11. snezilo tak, ze by trat byla pod snehem...
Tim jsem opravdu nechtel vyprovokvat diskuzi o tom, kdo kdy prezouva Jen rikam, ze cely zivot jezdim v nadmorskych vyskach CzechRingu na letnich do pulky prosince bez problemu a je tedy velmi nepravdepodobne, ze by tam 5.11. snezilo tak, ze by trat byla pod snehem...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Je tu asi 30%-na sanca ze by som dorazil aj ja...sice to mam 300km tam a 300 naspat...skor mi nesedi termin, keby to bolo o tyzden neskor, tak by sance stupli Uvidime, povedal slepy...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já teda přijedu na letních, pokud čirou náhodou příští týden nenapadne metr sněhu Spíš musim naštudovat smlouvu na havarijku, páč jeden nikdy neví, že?
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Tak tu sněhovou bych prosil někam mezi půlku prosince a půlku ledna. To bych měl být k dispozici.pjanda píše:
- termin je bohuzel mozny jen jeden, vzdy bude nekomu vyhovovat a nekomu ne, to se neda nic delat. Ale radi bychm v zime udelali treba i nejakou ciste sneznou akci, takze to jiste neni posledni moznost, jak se nekde potkat.
Vidim to pozitivne
RWD
Myslím, že bude stačit když naprší a už to bude dobrodrůžo - natož na sněhu . Fakt tam toho místa v některých pasážích mnoho není.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
nevim zda to nekoho zajima, rekl bych, ze urcite ne, ale ja neprijedu zcela urcite
To zavání alespoň krátkou minutovou vzpomínkou za goese .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).